Mi a fenét csináljak? A jövőmről van szó.
Azt mondták szüleim, nem fizetik a továbbtanulásomat. Elhittem nekik, és mivel rossz tanuló vagyok és valszeg kevés pontom lesz, OKJ-ra akartam menni. Amikor apám megtudta, üvöltözni kezdett és azt mondta, hiába vagyok nagykorú, ő dönt helyettem. Inkább kifizeti, csak menjek egyetemre. Átgondoltam, mégis mennék egy szakra, de idén nem jutnék be, de jövőre meg tudnám oldani újra érettségizéssel és nyelvvizsgával. De apám nem tudja elviselni azt az egy évet... Inkább menjek most BÁRHOVA, akár másik városba levelezőre is, csak idén menjek. Az se baj ha nem érdekel és olyan nehéz hogy kibuknék...
Mit tudok tenni? Meg se hallgat...
L
Dolgozz egy évet, s utána menj olyan szakra amit szeretnél.
Az egyetem néha még úgy is nehéz, ha szereted. Hát még ha nem...
Ha nem iratkozol be nincs amit fizessen. Nem iratkozol be és kész.
Egy új érettségi középszinten 16 ezer, emelten pedig 26 ezer. Nyelvvizsga is drága.
Tanulj, annyira nem nehéz az érettségi, hátha sikerül annyi pontot összegyűjtened, hogy bekerülj az áhított szakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!