Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a fenét csináljak? A...

Mi a fenét csináljak? A jövőmről van szó.

Figyelt kérdés

Azt mondták szüleim, nem fizetik a továbbtanulásomat. Elhittem nekik, és mivel rossz tanuló vagyok és valszeg kevés pontom lesz, OKJ-ra akartam menni. Amikor apám megtudta, üvöltözni kezdett és azt mondta, hiába vagyok nagykorú, ő dönt helyettem. Inkább kifizeti, csak menjek egyetemre. Átgondoltam, mégis mennék egy szakra, de idén nem jutnék be, de jövőre meg tudnám oldani újra érettségizéssel és nyelvvizsgával. De apám nem tudja elviselni azt az egy évet... Inkább menjek most BÁRHOVA, akár másik városba levelezőre is, csak idén menjek. Az se baj ha nem érdekel és olyan nehéz hogy kibuknék...

Mit tudok tenni? Meg se hallgat...

L

2015. febr. 7. 18:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Dolgozz egy évet, s utána menj olyan szakra amit szeretnél.

Az egyetem néha még úgy is nehéz, ha szereted. Hát még ha nem...

Ha nem iratkozol be nincs amit fizessen. Nem iratkozol be és kész.

2015. febr. 7. 18:27
 2/4 anonim válasza:
Bocs hogy ezt mondom de a drágalátos apukád csőlátású és buta
2015. febr. 7. 18:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos sok szülő van így ezzel a dologgal, szeretné ugyan ha gyereke továbbtanulna, de a középiskolai évek alatt semmit nem tesz meg annak érdekében, hogy a gyereknek jobb jegyei legyenek, mert azt hiszi, hogy a tanulás olyan, hogy megy az magától is. Pedig nem, a szülőnek segítenie kell, csak az ugye fárasztó.
2015. febr. 7. 18:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Egy új érettségi középszinten 16 ezer, emelten pedig 26 ezer. Nyelvvizsga is drága.

Tanulj, annyira nem nehéz az érettségi, hátha sikerül annyi pontot összegyűjtened, hogy bekerülj az áhított szakra.

2015. febr. 7. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!