Mi a fenét csináljak ebben a helyzetben? Hová menjek? Kit válasszak?
Volt egy fiú az életemben még évekkel ezelőtt, nagyon belezúgtam. Viszont amit csak lehetett, én akkor elszúrtam és később is, amikor újra lett volna esélyünk. Mindegy, bonyolult.
Aztán Ő kiköltözött az apukájához külföldre, egyetemre is ott kezdett el járni.
Viszont most hazajön vasárnap, itt lesz Pesten. Nem tudom, mennyi időre marad, lehet, hogy végleg, lehet, hogy csak néhány napot, fogalmam sincs.
De én meg szombaton elutaznék vidékre, anyukámhoz. Fontos nekem, meg minden, de legszívesebben most maradnék, mert esélyt látok arra, hogy helyre hozzam azt, amit évekkel ezelőtt kellett volna.
De vasárnap meg anya szülinapját ünnepelnénk és így is hallgatom, hogy alig látnak, tisztára nagyvilági lettem, nem is foglalkozom velük.
Nem tudom, mi legyen... Tudom, hogy a családnak kellene az elsőnek lenni, de már előre tudom a forgatókönyvet, hogy majd veszekedésbe torkollik az egész.
De itt van ez a lehetőség, hogy talán helyrehozhatok mindent a fiúval kapcsolatban.
Szerintetek mi lenne a legjobb megoldás?
Ha mégsem a családomat választom, akkor mit mondjak anyának?
20/N
Viszont velük elég hullámzó az utóbbi hónapokban a kapcsolatom, ezért is kerülöm őket... Anya szülinapja meg amúgy csak a jövő héten lenne, szóval előre ünnepeljük, mert hétköznap nem ér rá ebédekre, vacsorákra járni.
Úgyhogy meglephetném még jövőhéten is akár.
A sráccal meg 1 hónapja találkoztunk egy esküvőn és az biztos, hogy nincs senkije, még mindig vonzódik hozzám és kicsit sem felejtett el.
Azóta pedig elég sokat beszélgetünk.
A szerelmedet válaszd!A szüleid itt lesznek mindig,megvárnak.
Őt viszont lehet elveszíted megint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!