Szerintetek miért szereti jobban anyám az egészséges húgomat, mint engem? Pszichiátriai beteg vagyok sajnos.
Utolsó, nem létező dolgokat ne keverjünk bele!
Kérdező: nyilván a betegséged miatt - amit nem írsz le, hogy mi, pedig abban lesz a kulcs.
Nem biztos, h a pszichatriai betegseged miatt, bar a kerdesed arra utal, h ezt gyanitod. Termeszetesen ez is lehetseges, vagy hogy mas összefügges van a 2 között.
Ahogy irtak, allitolag nem lehet 2 vagy több gyereket teljesen ugyanugy szeretni. Popper Peternek van egy videoja a youtuben, "szeretni kell?" a cime, erdemes meghallgatni, csak par perces! Ebböl kiderül, h igazabol nem elvarhato, h szeressen, viszont az igen, h normalisan viselkedjen veled. Remelem, sikerül megertened es legalabb ezügyben egy belsö stabilitas, nyugalom alakul ki benned, ezt szivböl kivanom!!
Sztem erdemesebb azzal foglalkozni, h mi a legjobb, amit tehetsz? Elöbbrevisz, megnyugtat-e, ha tisztazod magadban, h a hozzad viszonyulasa hogyan hat a betegsegedre, összefügg-e azzal? (Ez okozta, vagy sulyosbitja, vagy attol független.)
En hiszek az örök eletben, eleg spiritualis meggyözödesü vagyok, es ugy gondolom, ok-okozati összefüggesek vannak az eletben. Meg az ide leszületesünknek, velünk született vagy kisgyerekkorbol szarnmazo betegsegeknek is oka van. Lehet, h (egyik) elözö eletünkben forditva volt ez, vagy mas okbol vallatuk ezt a sorsot. A Lelkünk titkai sorozatoz ajanlom figyelmedbe, ha erdekel ilyesmi, hipnozisban megkerdezettek nyilatkozatairol szol es ezügyben elöbbre vihet (föleg elsö, esetleg 1-2.kötetben a lenyeg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!