Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek miért szereti...

Manócska1 kérdése:

Szerintetek miért szereti jobban anyám az egészséges húgomat, mint engem? Pszichiátriai beteg vagyok sajnos.

Figyelt kérdés
szeretet,szülő,egészséges,testvér

2015. febr. 5. 19:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, nem létező dolgokat ne keverjünk bele!

Kérdező: nyilván a betegséged miatt - amit nem írsz le, hogy mi, pedig abban lesz a kulcs.

2015. febr. 6. 13:27
 12/13 anonim ***** válasza:
63%

Nem biztos, h a pszichatriai betegseged miatt, bar a kerdesed arra utal, h ezt gyanitod. Termeszetesen ez is lehetseges, vagy hogy mas összefügges van a 2 között.

Ahogy irtak, allitolag nem lehet 2 vagy több gyereket teljesen ugyanugy szeretni. Popper Peternek van egy videoja a youtuben, "szeretni kell?" a cime, erdemes meghallgatni, csak par perces! Ebböl kiderül, h igazabol nem elvarhato, h szeressen, viszont az igen, h normalisan viselkedjen veled. Remelem, sikerül megertened es legalabb ezügyben egy belsö stabilitas, nyugalom alakul ki benned, ezt szivböl kivanom!!

Sztem erdemesebb azzal foglalkozni, h mi a legjobb, amit tehetsz? Elöbbrevisz, megnyugtat-e, ha tisztazod magadban, h a hozzad viszonyulasa hogyan hat a betegsegedre, összefügg-e azzal? (Ez okozta, vagy sulyosbitja, vagy attol független.)

En hiszek az örök eletben, eleg spiritualis meggyözödesü vagyok, es ugy gondolom, ok-okozati összefüggesek vannak az eletben. Meg az ide leszületesünknek, velünk született vagy kisgyerekkorbol szarnmazo betegsegeknek is oka van. Lehet, h (egyik) elözö eletünkben forditva volt ez, vagy mas okbol vallatuk ezt a sorsot. A Lelkünk titkai sorozatoz ajanlom figyelmedbe, ha erdekel ilyesmi, hipnozisban megkerdezettek nyilatkozatairol szol es ezügyben elöbbre vihet (föleg elsö, esetleg 1-2.kötetben a lenyeg).

2015. aug. 2. 23:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is baromira be voltam csavarodva és pillanatok alatt minden rokonom eltávolodott tőlem. Talán megijedtek és szégyelhettek.. pedig nagyon sokat szenvedtem és küzdöttem magamért, értük is. De szerencsére visszakattantam és talpraálltam. Érdekes módon még mindig fenntartással vannak irántam pedig még jobban is vagyok mint azelőtt és remek kiegyensúlyozott az életem is. Nem cserélném senkivel. Az övékével pláne nem.)
2019. okt. 9. 03:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!