Rosszul vagyok tőle, mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Nagyon szégyellem, de rosszul vagyok attól ahogy az apám eszik. Ahogy csámcsog, undorítóan cuppogó hangokat ad ki, ahogy tömi magába a sok ételt, amikor pont elég termetes már így is, és közben néha tele szájjal beszél hozzám...legszivesebben befognám a fülem, néha titokban meg is teszem, de borzasztóan lelkiismeret furdalásom emiatt, elvégre mégis csak az apám, akit tisztelet és szeretek, és hálával tartozom neki mindenért, ezt tudom....nem fogom ezt mondani neki, nagyon sértődős ember, meg ilyet amúgy sem lehet mondani...nem tudom, lehet e tenni valamit azért, hogy ne érezzem így, hogy ne kelljen "kimenekülnöm" a szobából valami indokkal akárhányszor enni kezd. És szinte biztos vagyok benne hogy ez az egész nem normális dolog, de mit csináljak? Tudok egyáltalán bármit csinálni ezzel?2015. febr. 4. 18:59
11/12 A kérdező kommentje:
#8 hallásproblémája tényleg van, erre eddig nem is gondoltam:)
2015. febr. 4. 21:38
12/12 anonim válasza:
Te... nekem a szobatársam eszik így. Hihetetlen. Néha már úgy voltam vele, hogy kiugrom az ablakon..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!