Miért érzem magam rosszul tőle?
apumnak van egy kocsija. és mindenféle képen nekem akarta adni. majd ö februárban vesz egy másikat. ma át is hozta nekem az autót és a kulcsot is átadta meg mindent.
de valamiért nekem lelkiismeret fordulásom van. az ő fejébe fordult meg hogy nekem adja de valahogy egy a bánat.
azt is mondtam neki hogy ha nem jön neki össze egy másik autó akkor nyugodtan vissza veheti.mondta ha valamit ad akkor az nem kéri vissza. mitől van nekem azért lelkiismeret fordulásom?
Mert nem te kerested meg rá a pénzt, nem dolgoztál meg érte, és így nem olyan jó érzés kapni valamit. De ettől függetlenül fogd fel ajándékként, az is. Lehet, hogy drága ajándék, de akkor is ajándék. Jó fej lehet a faterod.
Vezess óvatosan!
köszi. szerintem is jó fej
de még jogosítványom sincs :d
Az mondjuk gáz, ha nincs jogsid. Lehet, hogy így akar motiválni.
Te figyu... nem beteg, vagy ilyesmi? Semmi szükséged a kocsira, mégis ekkora ajándékot ad... Szerintem járj utána, nincs-e valami komoly baj (betegség, válás... nem tudom).
nincs baja
azért akarta nekem adni mert ő februárba megy nyugdíjba
és kap végkielégitést meg nem tom, mit szóval sok pénzt és abból vesz magának egy másik kocsit és rám gondolt. hogy ezt nekem adja
Örülj neki!
Megijedtél, mert túl nagy az ajándék, d e hidd el, átgondolta, tudja, miért adja! Légy büszke apura, és vigyázz az autóra! Menj diákmunkára, keresd meg a pénzt a jogsira, és akkor felhőtlenül boldogok lesztek mindketten!
Sokan sírnak, mikor ajándékot kapnak, de örülj, hoyg ilyen ügyes apukád van. És az autó nagyon hasznos, jó dolog! Élvezd, amint lehet!
vegyél neki egy üveg bort, vagy egy férfias csokit, vagy rajzolj egy szép képet, kereteztesd be, és vidd át köszönőajándéknak. Jó lesz, hidd el, ez csak a sokk.
Nézd, ő akar eg yúj autót. Két aztó a nevén, nem jönne jól az adózásnál. Eladni kár volna, nem kapna érte annyit amennyit és ... biztos szerette, vigyázott rá. Így a gyereke nem egy ismeretlen (rejtett hibás) használt autóban fogja az életét kockáztatni, hanem egy jó, megkímélt autót fog vezetni, amiben apukád megbízik.
A szülők ha lehet adnak. Nekem lakást vettek, mégse sírok :)
majd veszel te is a te gyerekednek. Más dolgod nincs, csak vigyázz rá, és magadra!
lesz jogsid is, kezdj gyűjteni rá!
apukád átgondolta, és jól döntött. Egyetlen gyereke vagy, vagy egyetlen fia/lánya/harmadszülöttje..
Kinek adná, ha nem neked?
te vagy neki a legfontosabb, vagy az egyik legfontosabb. Ez természetes dolog.
A gyerekeid felé fogod meghálálni majd.
nagyon szépen köszönöm a szép mondatokat
az a vicc hogy 4 gyereke van de velem van a legjobban
amúgy különbéget nem tesz
még egyszer köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!