Hogy fogadnád, ha a lányod legjobb barátnője és egyben lakótársa luxusprostituált lenne? Szóvá tennéd?
Én kerültem ilyen helyzetbe és nem tudom, hogy a szüleim tudják-e és még nem mondták.
A lány 13 éves korom óta a legjobb barátnőm.
17 évesen Budapestre költözött és elkezdett modellkedni, belecsöppent a csillogásba és a fényűzésbe. Mire 18 lett, teljesen megszakította a szüleivel a kapcsolatot.
Én egy éve gimnáziumot váltottam és felköltöztem Pestre, de mivel kollégiumba nem akartam menni, a szüleim nagy könyörgések árán belementek, hogy beköltözzek a legjobb barátnőmhöz, aki már egyetemista és anyáék is nagyon szeretik.
De azt nem tudják, hogy nem diákmunkából vannak a több százezres dolgai, az autója, meg nem is Ő fizeti a külföldi kiruccanásainkat, vagy a nyaralásokat, síeléseket. Ők csak azt látják, hogy van egy joghallgató barátnőm, aki magas életszínvonalon él.
Viszont a bátyám megtudta, hogy jóban van tehetős férfiakkal és megkérdezte Tőlem, hogy igaz-e és én elmondtam, hogy igen. Azt viszont nem tudom, hogy a szüleinknek végül elmondta-e.
Csak azért gondolkozok ezen, mert most beszéltem Anyával és olyan furcsa volt a hangja, meg olyanokat mondott, hogy vigyázzak magamra, meg lehet, hogy most, amíg beteg vagyok, haza kellene mennem, mert úgyis régen voltam (Karácsonykor). De lehet, hogy én parázom túl az egészet. Viszont arra is gondoltam, hogy talán engem akarnak csőbe húzni és azt várják, én mikor mondom meg.
De egy szülő ezt nem tűrné csendben, nem igaz?
Vagy Ti a szüleim helyében mit tennétek?
17L
Te már most prostituált vagy.
Ez vagy kamu v a szüleid nagyon felelőtlenek. 1) nem engedtelek volna a barátnőddel lakni anélkül, h a barátnőd szüleivel beszéltem volna. 2) a pasiddal sem utazhattál volna anélkül, h ne ismertem volna meg alaposan.
Az volt a kérdésed, h mit szólnék hozzá szülőként. A következőt (már ha nem kamu a kérdés):
1) vidékre költözöm veled együtt és iskolát is váltasz
2) minden lépésednél a s.ggedben lennék (telefon használat, internet, kimenő, minden szabályozva lenne)
3) az egész baráti köröddel megszakítod a kapcsolatot.
Mondom ezt exkerítőnőként. (mielőtt vki jön rendőrséggel, azon már réééég túl vagyunk)
Te már most tényleg prosti vagy.
Ha az én lányom lennél, én lemondtam volna rólad.
Eddig nem tudtak beléd tartást nevelni, akkor már mindegy.
Egészségedre.
Elnézést, amiért nem olvastam végig a hozzászólásokat. Az én gyerekeim ugyan túlhaladták már az egyetemi éveket, de nem volt olyan régen, hogy ne emlékeznék rá. Sőt, az sem volt olyan régen, amikor én szembesültem néhány (szám szerint négy) évfolyamtársam ilyen irányú tevékenységével. Előrebocsátom, nem ítéltem el őket. Én éjjeli vagonrakásokból tartottam fenn magam, ők vendégeket fogadtak. Én ugyanúgy áruba bocsátottam a testemet, csak jóval kevesebbért. Ma sem ítélem el ezt a fajta tevékenységet. Akinek megvannak az adottságai (meg a gyomra) hozzá, csinálja! Lelke rajta. Keserves árat fog érte fizetni, amikor kiöregedve két kifliért szopik valamelyik áruház parkolójában.
Mert - és ezért nem engedtem volna a lányomnak ilyen szobatárs mellett lakni - a könnyen jött pénz könnyelművé tesz. Nem kell éjszakákon át tartó töprengések során megtervezni a következő lépést, B tervet készíteni, szorongani döntésünk esetleges következményeiért. Nem kell tervszerűen beosztott forintokból gazdálkodni, nem kell hónap végén a zsírt is lespórolni a zsíros kenyérről. Könnyű elhinni, hogy mindig lesz holnap. És a ködös ábrándok, hogy holnaptól biz'isten, de most már tényleg elkezdek takarékoskodni, mindig holnapra csúsznak.
Szóval nem ilyen jövőt képzeltem el a lányomnak. Tudjon róla, hogy van ilyen, de csak távoli szemlélőként.
"nem tudna alacsonyabb szinvonalon elni"
hajjaj, pedig muszaj lesz ha elmult majd 30 :)
Nem te eled ezt az eletformat a szuleidnek meg nincs koze a baratnod eletehez.
Szerintem ha szereted a baratnodet nem latok semmi okot hogy miert kellene elkoltoznod.
Akkor kell elgondolkoznod ha bele akar vinni abba az eletformaba amit o el, hogy te azt akarod-e vagy nem.Ez esetben is a tied a dontes. En nem avatnam be a szuloket ebbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!