Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy fogadnád, ha a lányod...

Hogy fogadnád, ha a lányod legjobb barátnője és egyben lakótársa luxusprostituált lenne? Szóvá tennéd?

Figyelt kérdés

Én kerültem ilyen helyzetbe és nem tudom, hogy a szüleim tudják-e és még nem mondták.

A lány 13 éves korom óta a legjobb barátnőm.

17 évesen Budapestre költözött és elkezdett modellkedni, belecsöppent a csillogásba és a fényűzésbe. Mire 18 lett, teljesen megszakította a szüleivel a kapcsolatot.

Én egy éve gimnáziumot váltottam és felköltöztem Pestre, de mivel kollégiumba nem akartam menni, a szüleim nagy könyörgések árán belementek, hogy beköltözzek a legjobb barátnőmhöz, aki már egyetemista és anyáék is nagyon szeretik.

De azt nem tudják, hogy nem diákmunkából vannak a több százezres dolgai, az autója, meg nem is Ő fizeti a külföldi kiruccanásainkat, vagy a nyaralásokat, síeléseket. Ők csak azt látják, hogy van egy joghallgató barátnőm, aki magas életszínvonalon él.

Viszont a bátyám megtudta, hogy jóban van tehetős férfiakkal és megkérdezte Tőlem, hogy igaz-e és én elmondtam, hogy igen. Azt viszont nem tudom, hogy a szüleinknek végül elmondta-e.

Csak azért gondolkozok ezen, mert most beszéltem Anyával és olyan furcsa volt a hangja, meg olyanokat mondott, hogy vigyázzak magamra, meg lehet, hogy most, amíg beteg vagyok, haza kellene mennem, mert úgyis régen voltam (Karácsonykor). De lehet, hogy én parázom túl az egészet. Viszont arra is gondoltam, hogy talán engem akarnak csőbe húzni és azt várják, én mikor mondom meg.

De egy szülő ezt nem tűrné csendben, nem igaz?

Vagy Ti a szüleim helyében mit tennétek?

17L

2015. jan. 29. 09:54
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
87%

Mégis, mit válaszoljunk a kérdésedre? Kijelented, hogy nem költözöl, meg neked ez így jó. Van a szüleidnek mozgástere?

Ha az én lányom lennél, költöznél onnan.

2015. jan. 29. 11:19
 22/45 anonim ***** válasza:
79%

Csak a lényeget nem írtad le. Van-e az a pénz, amiért hajlandó lennél beszállni a barátnőd bizniszébe? Ha összevesznétek a barátnőddel, vagy a szüleid akaratod ellenére beraknának kollégiumba, akkor választanád-e ezt a megoldást, hogy függetlenedj? Ha majd egyetemre fogsz járni és nem jössz ki abból amit a szüleid adnak, akkor egyszerűbb lesz-e ez a "munka", mint a diákmeló?

Ha az én lányom lennél és tudnám, hogy sziklaszilárd erkölcseid vannak és nem lehet ilyennel megfertőzni, akkor hagynám, hogy a barátnőddel lakj. De nem helyeselném, hogy fizet neked nagy értékű dolgokat, ez csak egy több éves párkapcsolatban elfogadható, akkor is inkább úgy, ha kölcsönös.

2015. jan. 29. 11:21
 23/45 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, én arra lennék kíváncsi,hogy te mit gondolsz arról,hogy valaki prostinak áll?
2015. jan. 29. 11:29
 24/45 A kérdező kommentje:

Már hostesskedtem párszor, de csak annyi volt, hogy kísérő voltam valaki mellett és azt is csak azért vállaltam el, hogy a barátom kicsit féltékeny legyen, el is értem a célomat.

Anyáék nem tudják, hogy Ő nincs jóban a szüleivel, így szerintem azt gondolják, hogy a családja vette Neki a lakást, az autót, stb.

Általában a nyaralásokkal, pihenésekkel az a helyzet, hogy a szüleimnek egy alacsonyabb árat mondok (tehát nem 5*-os szállodát, first/business classos repjegyeket mutatok Nekik) és azt simán kifizetik, a különbözetet pedig állja a barátnőm, vagy a barátom.

Feltalálnám magam a későbbiekben is, szerintem ez nem annyira elítélendő, mint sokan gondolják.

Pl. itt van a barátom, aki szintén tehetős, ezért eléggé elkényeztet. Találkoztam itt egy hasonló kérdéssel és ott is lehordták a Kérdezőt mindenféle utolsó k.-nak, miközben csak annyi volt, hogy a párja megadott Neki mindent.

2015. jan. 29. 11:40
 25/45 anonim ***** válasza:
96%

AJ, hogy már a te barátod is "tehetős". Ahogy nyilván a következő is az lesz, akibe majd fülig beleszeretsz.

Nincs több kérdésem. Jó munkát végzett a barátnőd; bár nem volt nehéz dolga.

2015. jan. 29. 11:48
 26/45 A kérdező kommentje:
Nem azáltal választok párt, hogy mekkora a bankszámlája.
2015. jan. 29. 11:52
 27/45 anonim ***** válasza:
100%
"Feltalálnám magam a későbbiekben is, szerintem ez nem annyira elítélendő, mint sokan gondolják. " - akkor ez mit is jelent? A barátoddal szakítasz, a barátnőd külföldre költözik vagy elüti egy busz (már elnézést). Hogyan találod fel magad?
2015. jan. 29. 11:54
 28/45 anonim ***** válasza:
93%
Én azt írtam, hogy hagynám, hogy vele lakj, ha tudnám, hogy van benned tartás, de elolvasva a válaszodat, nem tudom mit csinálnék szülőként. Valószínűleg semmi eredményeset nem tudnék tenni, 17 évesen már nem lehet nevelni a gyereket, előbb kellett volna. Csak remélném, hogy kapsz az élettől olyan pofonokat, amik észhez térítenék, de aggódnék, hogy túl nagyokat, amikbe belerokkanhatsz.
2015. jan. 29. 12:10
 29/45 anonim ***** válasza:
96%
Mindenre megvan a válaszod, tehát sok boldogságot!
2015. jan. 29. 12:14
 30/45 anonim ***** válasza:
93%

Aha, nincs több kérdésem.

Szerintem jó úton haladsz afelé,hogy abból élj,mint a barátnőd, főleg,ha elfogynak a pénzes támogatók.

Te döntésed.

És bocs, ha rosszul látom...

Különben ez nem elítélés részemről, nekem is van olyan barátnőm,aki hasonlóból él,ha neki belefér,tegye...

Én nem tenném soha. Így szűkösebb,és több időbe telik,mire elérem amit szeretnék, de legalább nem vagyok magamtól rosszul reggelente.

Ha a gyerekemnek lenne egy prosti barátnője,viszont én meg tudom,hogy a gyerekemnek van egy szilárd értékrendje,amibe ez nem fér bele,akkor nem akadnék ki. Max meglepődnék,hogy miből él a barátnő.

2015. jan. 29. 12:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!