Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy fogadnád, ha a lányod...

Hogy fogadnád, ha a lányod legjobb barátnője és egyben lakótársa luxusprostituált lenne? Szóvá tennéd?

Figyelt kérdés

Én kerültem ilyen helyzetbe és nem tudom, hogy a szüleim tudják-e és még nem mondták.

A lány 13 éves korom óta a legjobb barátnőm.

17 évesen Budapestre költözött és elkezdett modellkedni, belecsöppent a csillogásba és a fényűzésbe. Mire 18 lett, teljesen megszakította a szüleivel a kapcsolatot.

Én egy éve gimnáziumot váltottam és felköltöztem Pestre, de mivel kollégiumba nem akartam menni, a szüleim nagy könyörgések árán belementek, hogy beköltözzek a legjobb barátnőmhöz, aki már egyetemista és anyáék is nagyon szeretik.

De azt nem tudják, hogy nem diákmunkából vannak a több százezres dolgai, az autója, meg nem is Ő fizeti a külföldi kiruccanásainkat, vagy a nyaralásokat, síeléseket. Ők csak azt látják, hogy van egy joghallgató barátnőm, aki magas életszínvonalon él.

Viszont a bátyám megtudta, hogy jóban van tehetős férfiakkal és megkérdezte Tőlem, hogy igaz-e és én elmondtam, hogy igen. Azt viszont nem tudom, hogy a szüleinknek végül elmondta-e.

Csak azért gondolkozok ezen, mert most beszéltem Anyával és olyan furcsa volt a hangja, meg olyanokat mondott, hogy vigyázzak magamra, meg lehet, hogy most, amíg beteg vagyok, haza kellene mennem, mert úgyis régen voltam (Karácsonykor). De lehet, hogy én parázom túl az egészet. Viszont arra is gondoltam, hogy talán engem akarnak csőbe húzni és azt várják, én mikor mondom meg.

De egy szülő ezt nem tűrné csendben, nem igaz?

Vagy Ti a szüleim helyében mit tennétek?

17L

2015. jan. 29. 09:54
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:

Ő ilyen. Azzal, akit nem szeret, rideg és hűvös, de tudom, hogy a fejében tuti forral valamit az illető ellen.

Ő mindig is ilyen volt. Kívülről olyan, mint egy angyal, de aki ismeri igazán, az tudja, hogy nem olyan jóságos, mint amilyennek először mutatja magát. Csak ért ahhoz, hogyan vegyen le bárkit a lábáról.

Kollégiumba tavaly sem mentem volna és Anya is megmondta, hogy kolis nem lehetek.

2015. jan. 29. 10:44
 12/45 anonim ***** válasza:
97%
Egyetértek a többiekkel!
2015. jan. 29. 10:44
 13/45 anonim ***** válasza:
91%

Ha nem akarsz menni koliba, keress egy másik lányt,akivel bérelhetsz egy másik lakást.

Nem gondolod,ha véletlenül te valamiért nem fogsz neki tetszeni ,akkor téged is tönkretehet?

2015. jan. 29. 10:47
 14/45 anonim ***** válasza:
94%

Hinnye hunnya, k*rwa nehéz helyzet :(

Egy kérdésre felelj: a legjobb barátnőd abban a lakásban kefél keményen a kanos kaszanovákkal, amelyben Te is laksz?

(És a fenti alliterációért kérek egy ződ kezet)

2015. jan. 29. 10:49
 15/45 A kérdező kommentje:

Már voltak elég durva veszekedéseink (de még milyenek...), de nekem sosem ártana, ezt tudom, Ő is mondta.

Olyanok vagyunk egymásnak, mint a testvérek. Én is tudom Róla a leggázabb dolgokat, Ő is tisztában van velem kapcsolatban mindennel.

Nem költözöm el, ez szóba sem jött soha.

Nem, ide sosem hozunk fel senkit.

2015. jan. 29. 10:52
 16/45 anonim ***** válasza:
97%

Miért írtál ki egyáltalán kérdést?

A szüleidnek tudni kellene róla, kivel lakik együtt a 17 éves gyerekük. De ha úgysem vagy hajlandó költözni, akkor csak idegeskednének miattad feleslegesen.

2015. jan. 29. 11:05
 17/45 A kérdező kommentje:

Ha megfogalmazódik Benned az, hogy minek írtam ki kérdést, akkor leírom ide is, lehet átsiklottál felette.

Hogy fogadnád, ha a lányod legjobb barátnője és egyben lakótársa luxusprostituált lenne? Szóvá tennéd?

2015. jan. 29. 11:10
 18/45 anonim ***** válasza:
82%

Leirtuk neked,hogy nem helyes!

Mit irjunk még?

2015. jan. 29. 11:15
 19/45 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon meglepődnék. Valószínűleg elbeszélgetnék a lányommal.

De nem tudom elhinni, hogy eddig nem vették észre. Mit gondoltak, miből futja neki minderre?

Mondjuk nekem már az is furcsa, hogy egy 17 évesnek az egyetemista barátnője finanszírozza a szórakozásait, síutakat, wellness-hétvégéket. Egy mozi vagy vacsora egy dolog; de ez már túlzás.

Az is megfordulna a fejemben, hogy téged is be akar szervezni.

Meddig gondolsz így élni? Mi lesz, ha bármi miatt ennek vége lesz? Hogyan teremted meg magadnak a jelenlegi körülményeket?

2015. jan. 29. 11:16
 20/45 anonim ***** válasza:
94%

Az a baj, hogy már téged is vonz ez az életforma. Hiszen írod, hogy te nem laknál máshol, mert milyen szuper lakás.

Már most ennyire számít, akkor később talán te is hajlandó leszel ezt-azt megcsinálni, hogy ne kelljen lemondanod erről az életszínvonalról.

2015. jan. 29. 11:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.