Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim miért vitatkoznak...

Szüleim miért vitatkoznak velem mindig? Miért nem értenek velem egyet?

Figyelt kérdés

Ha valamin már egy kicsit is felkapják a vizet, akkor bármit mondok vagy éppenséggel nem mondok semmit, mindig én vagyok a hibás.

Most a legnagyobb bajom az, hogy nem értik meg, hogy nem akarok többet pszichológust látni.

2015. jan. 28. 22:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, szerintem se normális vagdosni magad (pláne nem heti többször), meg az sem, h meg akartad ölni magad, szóval megértem a szüleidet! Inkább adj nekik hálát, hogy odafigyelnek rád. Vagy nem figyeltek eléggé, és pont azért próbáltad magadra felhívni vagdosással meg hasonlókkal?
2015. febr. 27. 18:30
 12/14 anonim ***** válasza:

Okkal küldtek pszichológushoz, és szeretnének biztosak lenni benne, hogy jól vagy, és nem vagy már annyira buta, hogy vagdosd magad.

Valószínűleg azért vitatkoztak és nem értettek veled egyet, mert látták, hogy butaságokat csinálsz. Ok nélkül nem küldenek pszichológushoz, gondolom ezt te is tudod.

2015. febr. 27. 18:33
 13/14 A kérdező kommentje:

Szia,

Már majdnem 1 hónapja letettem a kést. Csakhogy megmutassam, nem vagyok őrült.

A vagdosás nem butaság, hanem egy reakció. Most, hogy abbahagytam, rosszabb lett a hangulatingadozásom és az iskolai átlagomon is rontottam. 3.8 lett és eddig 4.2 vagy fölötte volt.

2015. febr. 27. 19:42
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha felnősz, rájössz majd, hogy a vagdosás nagyon is butaság, akármit is beszélnek be hozzá, csak ehez még érned kell.

Szerinted az normális, hogy azzal próbálod egyensúlyban tartani a hangulatingadozásaidat, hogy vagdosod magad?

Jól tették, hogy pszichológushoz vittek, szerintem folytasd a kezelést. Egy nap még hálás leszel érte.

Jó hangulatot mással is el lehet érni, csak akarni kell kimászni ebből a buta tevékenységsorozatból. Másokkal (fiúkkal, lányokkal) próbáltál már ismerkedni?

2015. febr. 27. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!