Szüleim miért vitatkoznak velem mindig? Miért nem értenek velem egyet?
Ha valamin már egy kicsit is felkapják a vizet, akkor bármit mondok vagy éppenséggel nem mondok semmit, mindig én vagyok a hibás.
Most a legnagyobb bajom az, hogy nem értik meg, hogy nem akarok többet pszichológust látni.
Okkal küldtek pszichológushoz, és szeretnének biztosak lenni benne, hogy jól vagy, és nem vagy már annyira buta, hogy vagdosd magad.
Valószínűleg azért vitatkoztak és nem értettek veled egyet, mert látták, hogy butaságokat csinálsz. Ok nélkül nem küldenek pszichológushoz, gondolom ezt te is tudod.
Szia,
Már majdnem 1 hónapja letettem a kést. Csakhogy megmutassam, nem vagyok őrült.
A vagdosás nem butaság, hanem egy reakció. Most, hogy abbahagytam, rosszabb lett a hangulatingadozásom és az iskolai átlagomon is rontottam. 3.8 lett és eddig 4.2 vagy fölötte volt.
Ha felnősz, rájössz majd, hogy a vagdosás nagyon is butaság, akármit is beszélnek be hozzá, csak ehez még érned kell.
Szerinted az normális, hogy azzal próbálod egyensúlyban tartani a hangulatingadozásaidat, hogy vagdosod magad?
Jól tették, hogy pszichológushoz vittek, szerintem folytasd a kezelést. Egy nap még hálás leszel érte.
Jó hangulatot mással is el lehet érni, csak akarni kell kimászni ebből a buta tevékenységsorozatból. Másokkal (fiúkkal, lányokkal) próbáltál már ismerkedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!