Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem bírom már! Mit tegyek?

Nem bírom már! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A szüleim engem hibáztatnak mindenért,mindenről én tehetek még akkor is ha semmi közöm sincs hozzá.Szinte mindenért hülye vagyok,párszor megkaptam már.Pár éve megtudtam hogy anyám elakart vetetni mert nem akart,csak a nagymamám miatt tartott meg.A mai napig érzem hogy nem szeret,a kistesóm meg mindent megkap,ő a szent..Jól elszoktunk lenni a szüleimmel,de az esetek nagyobb részében hibáztatva vagyok.Érzékenyebb vagyok és ilyenkor elsírom magam de van amikor sikerül elfolytani,de megkapom hogy persze bőgjek attól nem jobb.Önbizalmam sincs.Legutóbb közöltem hogy elköltözök és megkaptam hogy segit csomagolni.A tanulásom rovására is rámegy.Nem tudok elköltözni.Mit tegyek?Kérlek adjatok tippet!Már nem bírom mikor ilyenek.Egy kétségbeesett 18 éves lány
2015. jan. 25. 20:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Bántani azt szokták, aki engedi, hogy bántsák. Nem kell úgy reagálni, ahogy anyád szeretné, pedig te mindig ugrasz és nem pereg le rólad.
2015. jan. 25. 20:35
 2/2 Janka néni ***** válasza:

Hasonló gondra már tanácsoltam ezt: vágj vissza! Igaza van az 1#-nek: játszmázik veled anyukád, tudja mit fogsz lépni. Lepd meg: ha azt mondja, miattad van valami, mondd neki, hogy igen, az esőt is te csinálod. Ha hülye vagy szerinte, válaszold, hogy valamit kellett tőlük örökölnöd. Ha szóba kerül, hogy elvetett volna, mondd neki, hogy kár, hogy nem tette meg, szívességet tett volna neked is, módod lett volna másik családban a világra jönni. Stb. És ne sírj! felfelé pislogj és próbálj gúnyosan nézni. Ez bejöhet.

Aztán: tanulj jól, menj kollégiumba vagy ha nem tanulsz tovább, menj dolgozni, albérletbe és élj önállóan!

Csak kíváncsiságból: még is mi az amiről te tehetsz? Az influenza járványról vagy az inflációról?

2015. jan. 26. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!