Most apával élek együtt, mert anyával nem voltunk meg jól. Végül apához költöztem. Egy ideig jól meg is voltam vele meg az ún. új családjával (nejével meg a gyerekeivel). Viszont mostanában sokat veszekszek itt mindenkivel. Visszaköltözés nem jöhet szóba.
Apa nagyon komolyan veszi az iskolai hiányzásokat. Ma nem voltam iskolába és nagyon ordibált velem. Olyasmiket vágott a fejemhez, hogy költözzek vissza.. Nem tudom mit kéne tennem. Nem vagyok egy hülye gyerek, a megye legjobb sulijába járok és egyáltalán nem lett a félévimbe 4esnél rosszabb jegy. Szóval nem értem mire fel van az egész felháborodást. Persze mint minden normális embernél csúsznak be rossz jegyek, de kinél nem?! Most ilyenkor mit csináljak? Két nap kihagyásba nem szakadok bele és a tanárok se. Igen sokszor hiányzok, mert elég beteges vagyok, de mindig bepotolom..
Lehet, hogy csak fél, hogy rossz példát mutatsz az új családjába levő gyermekeknek.
2015. jan. 21. 20:59
2/7 anonim válasza:
Apád nyilván a rendszerességet fontosnak tartja, legfeljebb nem egy pedagógus alkat. Ha indokolatlanul nem voltál iskolában akkor érthető a felháborodása, mert megszegted a szabályokat. Nem tudni mennyire szoros köztetek a kapcsolat, de ilyen esetekben Te is kezdeményezheted a békülést például egy puszival. Azaz nem kel ezeket a kitöréseket túl komolyan venni, ha az egész mélyén tulajdonképpen szeretet van.
2015. jan. 21. 21:01
3/7 A kérdező kommentje:
1. válaszoló: Dehogy fél, hát utálja őket. Sokszor meg is értem miért, de ezért tuti nem fél. Nem tudom elmagyarázni, de ezt ki lehet zárni..
2015. jan. 22. 14:30
4/7 A kérdező kommentje:
De akkor sem értem. Sosem láttam ilyennek.. Mindig is aggasztotta ha kimaradok a suliból.. De ennyire rosszul még sosem kezelte. Mindig is higgadtan közölte ugye ha rossz jegyet kaptam, hogy javítani kéne. Hiányzást ennél viszont komolyabban veszi, de sosem akadt még így ki, hogy becsapta az ajtót és teli torokból üvöltött.
2015. jan. 22. 14:33
5/7 anonim válasza:
Nem gondolod hogy talán benned van a hiba,miután se anyuddal,se apuddal nem jössz ki?
2015. jan. 23. 01:01
6/7 anonim válasza:
Lehet ha csak rossz napja volt :)
2015. jan. 24. 14:16
7/7 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem mondtam, hogy kiben van a hiba. A kérdés pedig nem erről szólt..
Utolsó válaszoló: mindennap azért nem lehet "rossz nap"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!