Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi van apaval? Mit csinaljak?

Mi van apaval? Mit csinaljak?

Figyelt kérdés

15 eves lany vagyok, kilencedikes leszek egy gimiben szeptembertol. Mikor nyolcadikos voltam,elmentunk az osztallyal iskolafogaszatra. Mondtak.hogy majd menjek vissza. (Tomes meg valoszinuleg fogszabi.de csak ejszakai) Anyanak mondtam,hogy hivja fel a fogaszatot,mert jo lenne elmennem. Mondta az aszisztens,hogy vigyem a regebbi ejszakai fogszabimat is pentekre. (3eve volt fogszabim,de az orvosom meghalt.masik orvost lehetetlen volt talalni. Igy hagytuk az egeszet.) Mondtam delben apanak.hogy megyek penteken a fogorvoshoz. Kerdi,hogy mit csinaltatsz? Mondom,tometni kell,meg valoszinuleg fogszabalyzo.de csak ejszakai, es mindent a ballagasra kapott penzbol csinaltatnek.(tehat egy forintot nem kell adniuk bele). Erre mondja,hogy o nem csinaltatna meg annyi penzert(30.000 ft) es inkabb vennel belole markas melegitot.

Eletemben nem volt markas melegitom,de meg markas pulcsim se,es nem is szeretnek. Minek? Itthonra ugysem vehetnem fel,mert "osszeretkeled". Tudom.hogy ez lenne,mivel ezt csinalta tavaly egy 4000 ft-os adidas papuccsal. Nem hordhattam itthon.

Kerdes: mi tevo legyek? Az orvos tuti mondani fogja a fogszabalyzot...es en sem szeretnem ha cukkolnanak a gimiben a fogam miatt.

15/L

2014. jún. 25. 17:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak én nem értem vagy hülye vagyok?
2014. jún. 25. 17:08
 2/17 A kérdező kommentje:
A lenyeg,hogy en fizetnem.de szerinte ne csinaltassam meg a fogszabit.mert semmit se hasznal.(apam szerint)
2014. jún. 25. 17:13
 3/17 anonim ***** válasza:
Legyen fogszabályzód, nekem is volt, nem szerettem és volt amikor fájt is, de nagyon-nagyon megérte. Apukád meg lehet hogy azt hiszi hogy ha volt régebben, akkor most már nem kell.
2014. jún. 25. 17:14
 4/17 A kérdező kommentje:

Lehet igazad van.

De nyaron mikor festes volt,o dobta ki a kukaba(akkor mar nem hasznaltam)

Mindig mondja.hogy nekem akar jot.de akkor miert ellenzi?

2014. jún. 25. 17:18
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Márkás melegítő :DDDDDDDDD apád úgy beszél, mint egy prosztó proli, már ne is haragudj. Csináltasd meg nyugodtan a fogszabályzót, apukádnak meg nem ártana rendbe tenni a prioritásait.
2014. jún. 25. 17:19
 6/17 A kérdező kommentje:
De ha megcsinaltatnam.akkor en lennek a szAr,hogy nem hallgattam ra.mert elbsztam 30 ezres a "semmire"
2014. jún. 25. 17:27
 7/17 anonim ***** válasza:
Inkább csináltasd meg a fogaidat. Én kérleltem a szüleimet, de mindig volt rá valami kifogás (pedig akkor még olcsóbban lehetett volna). Most 24 vagyok, és még mindig össze vannak torlódva elől, de most már több, mint százezerbe kerülne, amire nincs pénzem, habár dolgozom :(
2014. jún. 25. 17:31
 8/17 anonim ***** válasza:
Nem, nem te lennél a szar, ne foglalkozz vele. A szép, egészséges fogazat nem semmi. A ballagós pénzedet pedig arra költöd, amire csak szeretnéd. Ne hozz olyan döntést, amit nem akarsz csak azért, mert az apád ennyire el van tévedve.
2014. jún. 25. 17:31
 9/17 A kérdező kommentje:

Majd lebsz,hogy mit koltekezek en..

Nem allunk rosszul anyagilag.tehat ez nem hatrany.

Mindig ez van..kitalalok valamit.es ellenzi.

2014. jún. 25. 17:33
 10/17 Fényember ***** válasza:
akkor fogad el hogy egy kis időre te leszel a sz*r..hidd el..megszokható állapot ;)..meg amúgy is...utána egy életre szépek lesznek a fogaid..egy márkás melegítő tart kb 1-2 évig (főleg ha még nősz)...Győzd meg..vagy ha nem jön össze engedd el a füled mellett a megjegyzéseit :)
2014. jún. 25. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!