Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Most jött meg először 12 éves vagyok apával lakok . Elmentem most pisilni és láttam hogy megjött. Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
2013. okt. 20. 21:45
1/27 anonim válasza:
Szólsz apucinak, hogy nagylány lettem és szeretnék always betétet
2/27 anonim válasza:
Betétdíjas vagy? :D Szólj neki, hogy apa, holnap megyünk a Rossmannba, mert nagylány lettem :D
4/27 anonim válasza:
Szólj apukádnak. Nyilván ő is tisztában van vele, hogy lány vagy, abban a korban, amikor ez előbb-utóbb bekövetkezik. Biztos hirtelen fogja érni a hír, de hidd el, ez teljesen normális dolog. :)
5/27 anonim válasza:
Ha beszélsz vele, tuti elmegy, és vesz neked betétet akár most rögtön. ;)
6/27 anonim válasza:
Szólj neki. Tudom elég kellemetlet beszélni erről főleg az apukádnak. Hidd el ha el mondod nem fogja leharapni a fejed tudja miről van szó.
7/27 anonim válasza:
Szerintem sincs ezen semmi szégyellni való. Szólj édesapádnak, és kész. Ahogy a többiek mondták ("nagylány lettem"), nagyon aranyos szöveg, jó lesz. ;)
8/27 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek ! :) 3. válaszoló :DD
2013. okt. 20. 21:52
9/27 anonim válasza:
Ha jó a viszonyotok, akkor nyilván nem lesz semmi gond. Bár a szülők többsége kínosnak érzi ezt az egészet, nem tudják, hogyan kezdjenek hozzá a "felvilágosításhoz", ezért sokszor inkább hallgatnak. Meg hát annak idején az ő szüleik se világosították fel őket, ezért sincs semmilyen kommunikációs technikájuk (tisztelet a kivételnek). De azt hiszem, apukád meg fogja érteni a helyzetet, és remélhetőleg le fog ülni beszélgetni veled, ha eddig még nem tette meg. Szerintem egyrészt örülni fog, másrészt viszont kicsit talán el is fog szomorodni, hogy nagylány lett a kislányából, és most már gondoskodni fog egy sóspuskáról a nem kívánt udvarlók távol tartása érdekében.
10/27 anonim válasza:
Mindegyik valasz hülyeseg. APADRA ez nem tartozik! Ez nöi dolog. Van otthon vatta? Mert amig nincs keznel betet, a vatta is jo.
Ha nincs vatta, fogj egy konyharongyot, hosszaban hajtogasd haromszor össze, es azt tedd be a labad köze.
Ha nincs konyharongy, törölközö biztos van otthon. Az is megteszi.
Holnap reggel sajat magad menj le a boltba es vegyel betetet az apadtol kerjel penzt akarmilyen üggyel. Kajapenz biztos jar neked.
Ha nem ad penzt, akkor szolj csak neki, hogy mire kell.
Alapbol EZ nem tartozik apadra!
A csomag betet jol lathato helyre tedd a szobaba vagy a fürdöbe -ebböl fogja eszrevenni apad, hogy mire kellett a penz. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!