Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Most jött meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Most jött meg először 12 éves vagyok apával lakok . Elmentem most pisilni és láttam hogy megjött. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
2013. okt. 20. 21:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
34%
#10-es, nem véletlen, hogy 49%-os vagy
2013. okt. 20. 22:10
 12/27 anonim ***** válasza:
82%

10-es!

Már hogyne tartozna az apjára! Szerintem neked problémád van/volt az apáddal...

2013. okt. 20. 22:13
 13/27 anonim ***** válasza:
87%
Ne hallgass a 10-esre, hülyeségeket ír. Nekem ugyan nincs 12 éves lányom, de ha lesz, én leszek az első, aki az éjszaka közepén is rohan neki betétet venni, amikor bejelenti váratlanul, hogy nagylánnyá vált. :)
2013. okt. 20. 22:32
 14/27 anonim ***** válasza:
65%

utolsó ez de aranyos... :)

10-es te meg egy tróger vagy -.-

2013. okt. 21. 01:04
 15/27 anonim ***** válasza:
3%
Miert vagyok troger, te hülye? Ha az apja normalis lenne, mar regen ott allna a szekreny tetejen legalabb 3 csomag betet! Minalunk 2 lany van, de egyiküknek sem volt gondja betetre, mert mire megjött nekik, annyi betet volt otthon, hogy valogathattak. A mai napig tartok otthon betetet a lanyomnak, mikor haza latogat, szokta is igenyelni (21 eves). MINDIG van otthon, pedig en mar 5 eve nem is mentsualok! Na, ki a hülye?
2013. okt. 21. 23:18
 16/27 anonim ***** válasza:
17%
A mostoha lanyomnak mar 10 eves koraban ott alltak a szekrenye tetejen az egeszsegügyi betetek, hogy ne az ejszaka közepen kelljen rohanni, ha megjön neki! Ö is az apjanal nött fel, en voltam a nevelö anyja. De akar ejjel 3-kor is felkeltem hozza, ha beteg volt! Az Apuka ebben az esetben a trehany troger (nem en) mert jön egy nemzeti ünnep, bezar a Tesco, aztan uszhat a kislany a verben, nincs betet! Egy 12 evesnel mar szamitani kell arra, hogy megjön! Amugy itt mindig lepontozzak azokat az embereket, akik meg merik mondani az igazat. Es minel ertelmesebb valaszokat ad valaki, annal kevesebb a pontja! A diplomasoknak van itt a legkevesebb szazalekuk! A segedmunkas bunkok meg 90 szazalekosak. Itt a hülyek uralkodnak.
2013. okt. 21. 23:23
 17/27 anonim ***** válasza:
9%

Azt is szeretnem tudni, hogy valoban felkelt-e haromnegyed tizkor (a kerdes kiirasa) az apuka, es elfutott-e az ejjel-nappaliba betetet venni, vagy lesz.arta az egeszet es aludt tovabb. En az utobbira tippelek! Higgyetek el, igazam van. A felvilagositas meg nem olyankor aktualis, mikor egy kislany fetreng a fajdalomtol, a görcsöktöl! Egyaltalan nem függ össze a menstruacioval! Egy 12 eves mar amugy is tisztaban van vele, hogyan születik a kisbaba! A fogamzasgatlast meg megint nem az apjaval kell megbeszelnie, es ahhoz meg koran van meg. 14 eves korukig befogjak a fülüket a lanyok, ha erröl akarsz nekik papolni, es kikerik maguknak, hogy ilyenekkel jössz. Persze ezek az idiota tippek itt 100 szazalekot ertek. Latszik az ertelmi szinvonal, abbol, hogy mit pontoztok fel. Fogalmatok sincs a 12 eves lanyokrol (en kettöt is felneveltem).

Barmelyik pszichologus megmondja, hogy szexröl NE AZ APJAVAL beszeljen egy ennyi idös kislany! Sötet bunkok vagytok. !0-es voltam.

2013. okt. 21. 23:39
 18/27 anonim ***** válasza:
85%

kedves 48%-os, senki sem olyan tökéletes, mint te, mi itt sokan a nyomodba nem léphetünk (én sem a két diplomámmal, meg a kb hasonló korommal mint te)

mondanám, hogy a klímax dolgozik benned, de mint írod, már nem menstruálsz ... hát akkor bizony úgy maradtál ... persze tudom, neked az életed így telt, mindenkit kiosztottál, mindenről eltántoríthatatlan határozott véleményed volt ... és nem érted, hogy a lányod miért látogat ritkán ... lehet, csak a tartalék betéted miatt

üdv: az egyik sötét bunkó

2013. okt. 22. 00:32
 19/27 anonim ***** válasza:
2%

Jo a kapcsolatom a lanyommal, minden hetvegen hazajön a FÖISKOLAROL.

Nem en osztottam itt ki mindenkit, en lettem leszolva.

2 diplomaval is helyesnek tartja, hogy 1; nem volt otthon betet, mert az apuka sza.rik bele a vilagba 2: fogadja meg a gyerek a tanacsot, es beszelgessen az apjaval szexröl, fogamzasgatlokrol, egeszsegügyi betetekröl - miközben feltehetöleg görcsöl es nagyon faj a hasa, es borzalmasan verzik.

Önnek egy diplomaja sincs, de ha van, azt tombolan nyerte!

2013. okt. 22. 01:31
 20/27 anonim ***** válasza:
54%
Tipikus prűd álszent. Az ilyen típusú embernek a férje előtt is mindig van " lepleznivalója".
2013. okt. 22. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!