Ti mit gondoltok arról, ha egy férfi megy el gyed-re? Mi a véleményetek ilyenkor a nőről? Milyen anyának, feleségnek tartjátok?
Figyelt kérdés
A gyerek 1 éves korában megy vissza dolgozni. Nem anyagi okokból, hanem egyrészt mert az apuka is szeretne otthon lenni a gyerekkel, másrészt hogy kicsit dolgozzon a nő a következő gyerek előtt.2015. jan. 17. 09:10
21/24 anonim válasza:
Szerintem jó dolog, mi is így tervezzük. Persze az elején én kellek mindenképp, hiszen ő nem tud szoptatni, de utána váltunk, ha minden jól megy. Karrier szempontjából is fontosnak hallom, több helyről hallottam már panaszt azokra az anyákra, akik dolgoznak egy-két évet, aztán 3-5 évre kiesnek a munkából, és amikor visszamennének, már azt is elfelejtették, amit korábban tudtak, az új fejleményekről pedig fogalmuk sincs. Ez kiküszöbölhető, ha csak fél-egy évet van otthon az ember, a gyereknek viszont előnyösebb, ha a következő évet még otthon töltheti az apjával. Persze aztán a jövő lehet, hogy megcáfol :)
22/24 anonim válasza:
Mit gondolnék róla?
Az apa ugyanolyan szülője a gyereknek és ugyanúgy eltudja látni, kivétel persze a szoptatás időszaka.
23/24 anonim válasza:
Már nem azért de 1000000000000000 jobb dolgom van mint h azt nézegenézegessem
24/24 anonim válasza:
Normális, jó fej, haladó gondolkodású nőnek tartanám az illető nőt, és ugyanígy a férfit is. Én is ilyen férjet szeretnék majd magamnak.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!