Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Mit szólnátok ha a 18...

Szülők! Mit szólnátok ha a 18 éves lányotok 53 éves családos férfitől várna gyereket?

Figyelt kérdés

2015. jan. 16. 23:05
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
23%
Nagyon kegyetlenek vagytok
2015. jan. 17. 02:53
 22/38 anonim ***** válasza:
85%

Azt a mindenit. Nem eleg, hogy eleg nagy a korkulonbseg, de a ferfi meg csalados is.

Igaz en nem vagyok szulo, de ez minden esetben gaz lenne. Meglenne a velemenyem a lanyomrol ha lenne, de 18 evesen nem szolnek bele, az o elete.

Az 53 eves papi meg szegyelheti magat, hogy kepes volt megcsalni a parjat. Lett volna annyi benne, hogy legalabb elvalik es utana kajtat "gyerek"punci utan. Fuj. xD

2015. jan. 17. 03:37
 23/38 anonim ***** válasza:
76%

*Hozzakepest "gyerek".

De en alapbol nem jonnek ossze nalak 20-30 evvel idosebbel.

Akkor mar inkabb magamat elegitem ki. :)

Ez van.

2015. jan. 17. 03:38
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

Mefognam a kis kezecskejet es az ajtokilincsre tennem. Majd mondanam -Ide barmikor visszajohetsz ha kedved tartja, de most menj es vallald a kovetkezmenyeket. Sajnalom, hogy ilyen hulye voltal.

Az o dontese mit kezd majd a gyerekkel, a pasival es a kialakult helyzettel. Ebben nem donthetek, mint szulo. A tetteknek kovetkezmenye van. Ha eddig nem, most majd megtanulja.

2015. jan. 17. 08:24
 25/38 anonim ***** válasza:
33%
18 éves érett nagy lányról beszélünk, akinek van párja, és már gyermeket vár. Egyértelmű, hogy elbocsátanám otthonról, hogy örömét lelhesse a család szentségében és hogy közösen nevelhesse fel a gyereket a párjával. Ez a legkevesebb, amit megtehetek értük. Természetesen kérdezném is, hogy a házasságot mikor tervezik.
2015. jan. 17. 08:25
 26/38 anonim ***** válasza:
76%
Lehet normalis es megszokott volt gyereket vállalni 18 (évesen még majdnem gyerek fejjel ) a múlt század elején , a mai világban inkabb ciki ...én úgy vélem ennek nem szabadott volna megtörténnie , elgondolkodék , hogy a lany nem e szenved erős apakomplexusban . Gondolom a szülők nem tudtak erről a viszonyról , nyilván nem büszkélkedtél vele ( hiszen mélyen magadban tudhattad , hogy ez az egész nem természetes !) Soraimat magam is édes anyaként , és nem bántasbol írom . Csalódott lennék .. És elkeseredett .
2015. jan. 17. 08:42
 27/38 anonim válasza:
18%
Az én lányom párja 23 évvel idősebb, a lányunk 23 a férje 49, a pasi is családos volt de elvált és 3 gyereke van akik imádják a lányunkat.
2015. jan. 17. 08:44
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
Lemaradt .. Az , hogy családos ... Nos , tovább ront a helyzeten . Egesz biztos , hogy nem a magzat megtartására biztatnám a lányomat !!!!
2015. jan. 17. 08:45
 29/38 anonim ***** válasza:
83%
Bár alapjaiban egyetértek a #20-ban leírtakkal, a jogi fogalmakat tegyük már tisztába. Pedofíliáról és megrontásról szó sincs. Ne terjesszük már a hülyeséget, ha kérhetem.
2015. jan. 17. 09:14
 30/38 anonim ***** válasza:
100%

Legszívesebben adnék neki egy olyan pofont, hogy a fal adja a másikat, de mivel nem vagyok az erőszak híve és ilyesmit még sosem tettem...segítenék összecsomagolni neki és elvinném a férfi lakása elé, aztán mehet, amerre lát.

Ha belátná a hibáját és megbánná az egy más kérdés, támogatnám és egy idő után képes is lennék megbocsátani. De ha nagyképű lenne és azt hinné ez a helyes döntés, akkor oldja meg egyedül.

2015. jan. 17. 11:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!