Szülők! Mit szólnátok ha a 18 éves lányotok 53 éves családos férfitől várna gyereket?
ma 23:12
A felnőttek, ha nem terveznek gyereket, akkor kihasználják a mai világ adta lehetőségeket, hogy valóban ne is legyen gyerek.
A családos férfi mégis, mit szól a sikeres akcióhoz? Mert itt nem a szülők az elsők, akik számítanak, hanem a leendő apuka.
A leendő apuka itt már nem sok mindent tud szólni.
Az a hajó már elment, amikor még tehetett volna az ügy érdekében pl. azzal, hogy gumit húz.
Márhogy másvalaki a felesége, akivel nem szakított sehogyan sem, és aki bele se egyezett ebbe a párhuzamos kapcsolatba, a férfi pedig mossa kezeit? Odamennénk mindahányan és felelősségre vonnánk!
Megismerkednénk a szüleivel is, és elmondanánk, hogy unokájuk lesz, és bemutatnánk a lányunkat nekik. A gyerekeknek is, hogy tőle lesz a féltestvérük fél év múlva. Meghívnánk őket magunkhoz feleségestül ismerkedni.
Szóval: bepótolnánk, amit a "barát" elmulasztott!
Miért jönnek egyesek azzal, hogy ez is a szülő hibája ha a 18 éves lánya egy idős emberrel kavar?? A szülőknek ehhez semmi közük, nem hibásak.
Ha az én lányom járna így, én teljesen kiakadnék. Mivel az apja is fiatalabb lenne mint a pasasa.
Gratulálnék az ostobaságához, és sok sikert kívánnék az új életéhez. Mert az biztos, hogy hozzám nem költözhetne egy olyan pasassal akit még én is korosnak tartok a 42 évemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!