Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Mit szólnátok ha a 18...

Szülők! Mit szólnátok ha a 18 éves lányotok 53 éves családos férfitől várna gyereket?

Figyelt kérdés

2015. jan. 16. 23:05
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
94%
Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát kívánok!
2015. jan. 16. 23:32
 12/38 anonim ***** válasza:
80%
Mit szólnék? 18 éves, felnőtt, semmi közöm hozzá, de nálam biztos nem laknának. :d
2015. jan. 16. 23:48
 13/38 anonim ***** válasza:
76%
Megnézném, milyen autója van a férfinak. :D
2015. jan. 16. 23:55
 14/38 anonim ***** válasza:
93%

ma 23:12

A felnőttek, ha nem terveznek gyereket, akkor kihasználják a mai világ adta lehetőségeket, hogy valóban ne is legyen gyerek.

A családos férfi mégis, mit szól a sikeres akcióhoz? Mert itt nem a szülők az elsők, akik számítanak, hanem a leendő apuka.

2015. jan. 17. 00:04
 15/38 anonim ***** válasza:
89%

A leendő apuka itt már nem sok mindent tud szólni.

Az a hajó már elment, amikor még tehetett volna az ügy érdekében pl. azzal, hogy gumit húz.

2015. jan. 17. 00:08
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
nagykorú már.tanulja meg hogy a tetteknek következménye van.ha "hülye"-ráfarag.
2015. jan. 17. 00:10
 17/38 anonim ***** válasza:
13%
Add örökbe a gyereket!!
2015. jan. 17. 00:26
 18/38 anonim ***** válasza:
84%

Márhogy másvalaki a felesége, akivel nem szakított sehogyan sem, és aki bele se egyezett ebbe a párhuzamos kapcsolatba, a férfi pedig mossa kezeit? Odamennénk mindahányan és felelősségre vonnánk!

Megismerkednénk a szüleivel is, és elmondanánk, hogy unokájuk lesz, és bemutatnánk a lányunkat nekik. A gyerekeknek is, hogy tőle lesz a féltestvérük fél év múlva. Meghívnánk őket magunkhoz feleségestül ismerkedni.

Szóval: bepótolnánk, amit a "barát" elmulasztott!

2015. jan. 17. 01:11
 19/38 anonim ***** válasza:
39%

Miért jönnek egyesek azzal, hogy ez is a szülő hibája ha a 18 éves lánya egy idős emberrel kavar?? A szülőknek ehhez semmi közük, nem hibásak.

Ha az én lányom járna így, én teljesen kiakadnék. Mivel az apja is fiatalabb lenne mint a pasasa.

Gratulálnék az ostobaságához, és sok sikert kívánnék az új életéhez. Mert az biztos, hogy hozzám nem költözhetne egy olyan pasassal akit még én is korosnak tartok a 42 évemmel.

2015. jan. 17. 01:37
 20/38 anonim ***** válasza:
59%
Valóban tegyük félre azt, hogy feltétlenül a szülő hibája. Ha valaki esetleg helytelenül van nevelve, akkor is kell legyen magától annyi esze, hogy nem követ el ekkora hibát. Engem sem neveltek arra, hogy ne legyek családos férfiak szeretője, nem neveltek arra, hogy ne tudjak védekezni, és nem neveltek arra sem, hogy ne legyek perverz, aki lefekszik egy 40 évvel idősebb pedofillal. Mégis el tudom kerülni mindet, mert ÉN magam úgy gondolom, hogy ez nagyon sok részben undorító, beteges és kárt okoz nem egy embernek. Ezzel a húzással most született egy pedofil, egy megrontott kislány, egy összetört szívű anya, egy szintén összetört apa, egy megcsalt, átvert feleség átvert, elhagyott gyerekekkel, és egy pici baba, akire igencsak szomorú és sötét jövő vár. A gyerekek fejlődésére és világképére tett hatásról ne is beszéljünk, mert nektek köszönhetően ők sem lesznek már normálisak. GRATULÁLOK! Én kitagadnám a lányomat gondolkodás nélkül, ha ekkora ocsmányságot tenne, és még örülhetne, ha nem kap egy hatalmas pofont mellé.
2015. jan. 17. 01:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!