Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyerekként kérdezem tőletek:...

Gyerekként kérdezem tőletek: hogy érdemes a szüleimnek felvezetni, megmondani, hogy abba akarom hagyni az egyetemet?

Figyelt kérdés
Diplomás család, nagy elvárásokkal, szeretnék másik szakra járni, mert ez nem tetszik.
2015. jan. 13. 10:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
78%
te nem abba akarod hagyni hanem egy másik szakra akarsz járni, azért nagy a különbség.
2015. jan. 13. 10:34
 12/23 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, nagyon örülnék, ha írnál. Holnap vizsgázok, de nem tudok semmit és hányingerem van, ha ránézek a tételeimre.
2015. jan. 13. 10:34
 13/23 anonim ***** válasza:
Ha megy az élelmiszermérnöki akkor ott ne hagyd! A dietetikus szakot közben is el lehet kezdeni párhuzamosan! Én az ETK-ra járok, ahol dietetikusokat is képeznek, rengeteget, és nem ajánlom, hogy válts, csakis másoddiplomaként. Addig is vegyél egy anatómiakönyvet és tanulgasd, meg vágd be az élelmiszerek tápértékeit, nagy móka lesz (kivéve az utóbbi).
2015. jan. 13. 10:45
 14/23 A kérdező kommentje:
Fél életemet odaadnám, hogy az élelmiszerek tápértékeiről tanuljak most. Nem azt kell, hanem a DNS osztódásról meg ilyen felesleges katyvasztról vannak tételeim.
2015. jan. 13. 10:54
 15/23 anonim ***** válasza:
Ezt dietetikán is tanulnád. A biokémia ott is alapvető.
2015. jan. 13. 10:56
 16/23 anonim ***** válasza:
Jahh, hát a tápértékeket most 4. évben tanulják a dietetikusok. Első két évben ott sincs semmi ilyesmi, csak anatómia, élettan, szociológia és egyéb alapozó szarságok.
2015. jan. 13. 10:57
 17/23 A kérdező kommentje:
Valahogy az anatómia és élettan jobban hangzik, mint amit nekem kell most beseggelnem.
2015. jan. 13. 11:01
 18/23 A kérdező kommentje:
Egyébként a tanári szakon is gondolkoztam, de az első helyen egyértelműen a dietetika áll, csak az utóbbival nem lehet elhelyezkedni.
2015. jan. 13. 11:08
 19/23 anonim ***** válasza:

Tanárként el lehet helyezkedni, csak nem gazdagodsz meg belőle. Dietetika meg szerintem eléggé telített már.

Én a helyedben át gondolnám ezt a váltást, de persze az a fontos, hogy te mi szeretnél lenni.

2015. jan. 13. 11:29
 20/23 anonim ***** válasza:
Kicsit félreértettem még egyszer elolvasva, de ettől még mindig át gondolnám a váltást.
2015. jan. 13. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!