Melyik a jobb? Bevallani most hogy terhes vagyok, vagy gyorsan elköltözni itthonról, és csak utánna jelenteni be?
Olyan visszataszító várandósan a gyerekszobámban-szerintem ez tök hülyeség, akkor már megcsinálni nem volt visszataszító ott a gyereket :D
És ha elköltözöl és egy hónap múlva közlöd, hogy 3 hónapos terhes vagy, akkor is tudni fogják, hogy már költözéskor terhes voltál.
Még mindig nem írtad meg hány éves is vagy, milyen régóta vagytok együtt a sráccal. Ezek a legfontosabb kérdések. Mert összességében a szüleidre fogsz tudni mindig is támaszkodni. Akár anyagilag, akár erkölcsileg.
A leírtakból én úgy gondolom, hogy friss kapcsolatban vagy és 20 alatti az életkorod. Mert komolyan érett nőként gondolkodó ember ilyen hülyeséget, amit leírtál kérdésnek nem tesz fel.
Az a 12 hét a tágabb rokonságra, barátokra vonatkozik, nem pedig anyukádra. Én természetesen elmondanám, amint megtudom, mert jó a viszonyunk.
Bár nem estem teherbe úgy, hogy még otthon laktam a szüleimmel.
Másrészt valószínűleg ők is tudnak számolni, az a 9 hónap, az mindig annyi, ha csak akkor közlöd, amikor elköltöztél, akkor is tudni fogják, hogy mikor estél teherbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!