Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha ebben a helyzetben lennel...

Ha ebben a helyzetben lennel akkor megkeresned az edesapad?

Figyelt kérdés

7 eves voltam mikor elhagyott az apam, a valas utan mentunk hozza hetvegen mindig. Volt neki egy asszony akivel egyutt volt es neki 2 lanya (nem az en apame volt az a 2 lany) es

irt neki a mi nevunkbe egy levelet azota megszakadt a kapcsolatunk. Anyu meg egyszer talalkozott vele a birosagon es kerdezte tole hogy miert nem jon a gyerekeihez mert mindig vartuk ot minden hetvegen. O azt mondta anyunak hogy nem jon mert kuldtunk neki egy levelet amiben kijelentettuk hogy soha az eletben nem akarjuk latni ot....stb. Nem hitt nekunk.

Azota en mar 25 leszek ket gyerekem van. Sok szuksegem lett volna az apamra es meg mindig lenne ra szuksegem. Volt egy cim ahol lakott irtam oda egy levelet neki mikor megszuletett az elso kislanyom, de valasz nem jott a tudokozon kerestem egy telszamot a cim alapjan, de ok azt mondatk hogy nincs es nem is volt telszama annak a haznak.

Hol tudnam megkeresni tudtok ajanlani valamit??

2015. jan. 11. 13:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Sok meg nem kapott valaszra, es tanacsra amit nem tudtam megkapni egy apatol!!
2015. jan. 12. 20:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Az igényed érthető. Te viszont azt értsd meg, hogy ezekre a válaszokra és tanácsokra egy APÁTÓL lett volna szükséged, nem pedig attól a férfitól, aki megbukott szülőként, mert önként eldobta a gyerekeit. A te apád sajnos nem létező személy. Az a férfi, aki nemzett, nem nevezhető annak, mert visszadobta a szerepét, úgyhogy nem is pótolhatja azt az űrt, amit egy apa jelentene. Sokan járnak hasonló cipőben, akiknek bár fizikailag létezik az apja, bántalmazta, elhagyta, sokaknak még születése előtt lelépett, vagy meghalt.. Nézz utána, hogyan lehet feldolgozni és mással betölteni az űrt, amit hagyott a hiánya. A legrosszabb az, hogy a saját önhitegetésed miatt a gyerekeid érzelmi fejlődését is veszélybe sodrod, hiszen mi lesz, ha megtalálod azt a férfit, és hagyod, hogy a gyerekeid kötődni kezdjenek hozzá? Miből gondolod, hogy őket nem tenné tönkre érzelmileg?
2015. jan. 12. 21:19
 13/13 A kérdező kommentje:
Hat igen ebben igazad van! Habar meg kicsik es van egy ismerosunk azt hiszi hogy az apam mert nagyon szeret minket gyerekeket ( engem es a tesoimat) no meg a ket lanyomat is. Hiaba mondom nekik hogy o nem az en apukat ok azt hiszik hogy az. De nagyapanak nem hivjak azert mert Zoli bacsizzuk mi is es ok is.
2015. jan. 12. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!