Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetnék hogy saját lábra...

Mit tehetnék hogy saját lábra tudjak állni?

Figyelt kérdés
elszeretnék menni otthonról, a családunk nem ér semmit mert minden úgy van ahogyan apám szeretné, se nekem se anyámnak nincs semmibe se beleszólásunk, jelenleg egyetemista vagyok és a szüleimmel élek viszont elszeretnék menni, ahhoz viszont az kéne hogy dolgozhassak de nem tudom hogy mit dolgozhatnék, csak egy érettségim van
2015. jan. 9. 22:08
 1/6 A kérdező kommentje:
2015. jan. 9. 22:08
 2/6 anonim ***** válasza:
17%

vegyél példát apádról, ő végigcsinálta

még szép hogy az van amit ő mond

2015. jan. 9. 22:15
 3/6 anonim ***** válasza:

ma teljesen más munkát kerestem, de rengeteg diákmunkát találtam a neten.

nézz szét.

2015. jan. 9. 22:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Amíg nem találsz rendes munkát, addig diákmunka és koli vagy albérlet (bár az drága).
2015. jan. 9. 22:45
 5/6 A kérdező kommentje:
de milyen rendes munkát tudnék találni? olyan szakra járok amit nem én hanem apám választott és nem is szeretem meg annyira nem is megy
2015. jan. 10. 00:08
 6/6 anonim ***** válasza:

mi nem tudjuk, hogy te mit tudsz találni.

sajnos neked kell keresned, és ha sok energiát fektetsz a keresésbe, akkor találsz is valamit.

mondom, keress rá, hogy diákmunka.

jobinfo stb. oldalakon rengeteg van.

diákszövetkezetekbe is elmehetsz.

én nem tudom, van-e, amit szeretnél tanulni.

ha van, akkor gondold át, mi lenne a legjobb, hogy tudnál esetleg átjelentkezni, vagy újrakezdeni valamit.

ha semmi sincs, ami érdekel, akkor viszont érdemes legalább azt befejezni, amit tanulsz.

próbálkozz munkakereséssel, gondold át, mit szeretnél.

én egyetértek azzal, hogy felesleges éveket feccölni valamibe, ami nem is érdekel, viszont ne dobj mindent csak úgy, legyen egy konkrét B terved, amit meg is tudsz valósítani.

2015. jan. 10. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!