Miért nem lehet 15 éves barátom? Miért kellene szégyellnem magam?
Anyával volt egy kisebb vitánk, pont most, ami eléggé feldúlt. A családunk nagyon jóban van a legjobb barátnőm családjával. De tényleg, generációk óta.
Nekem még a nyáron volt egy kisebb 'kavarásom' a legjobb barátnőm öccsével... Utána megbeszéltük, hogy ez így nem jó, stb, próbáltunk leállni. 2 hónapig sikerült is, ebből egy hónapig nem is láttuk egymást, mert mindketten külföldön voltunk.
Utána novemberben küldtem Neki egy képet, ami miatt eléggé felbátorodott és azóta titokban találkozgattunk. Az elején még csak heti 1-2 alkalommal, de a legutóbbi héten már minden napot együtt töltöttünk... És a legjobb barátnőm előtt lebuktunk. Vagyis meglátott egy képet, amit nem kellett volna. Kiakadt, elmentem beszélgetni vele és mikor hazajöttem, gondoltam jobb, ha elmondom anyának is.
Aha, 1 órán át veszekedett velem, hogy én csak szórakozok ezzel a fiúval, meg 17 évesen ne kezdjek 15 évesekkel és hogy nem mérem fel a tetteim következményét, stb.
De ezt miért kell így túlreagálni?
Próbáltuk elfelejteni egymást, aminek nagyon rossz vége lett. Nem örökre tervezek, de most együtt vagyunk és jó ez így nekünk.
Csak eléggé zavar, hogy Ő az első barátom és Anya így reagált.
Itt akik írják a különbségeket korban azoknak direkt nem esik le, hogy de ti felnőttek vagytok már? Ők meg még nem, illetve a lány épp tölti lassan be a 18at?
Más felnőttként, más csak tiniként, ha mondjuk egy 16 éves jár egy 14 évessel és pont így ebben az adott felállásban megint más.
Legalább anyádnak van esze, ha már neked nincs!
És nem taknyossal kellene kezdeni, hanem egy felelősségtudatos felnőtt férfivel!!!!
ha egyszer szereti, és ÚGYSEM fognak összeházasodni, akkor miért nem mindegy, hogy kivel jár?
amíg nem egy 30-40 éves kéjenccel jár egy 17 éves lány, addig legyenek boldogok a szülők.
már megint te barátocskám?
most kihagytad, hogy pénteken nincsenek tanóráid és apukád külföldön él
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!