Mit csináljak hogy anyam megkedvelje a barátom?
Sziasztok. Van egy barátom akivel 3honapig voltunk egyutt majd 3hetig külön es most unra osszejottunk. Viszont anyam utalja..felt h ujra csalodni fogok es olyan jo lenne a baratommal tolteni a szilvesztert de nem hiszem hogy megengedi. Alig akarta megengedni hogy talakozzunk..sirok most is hogy mert nem tud jobb fejebb lenni...
16/l
Őszinte leszek: én is rühellném azt, aki játszik a lányommal/fiammal, és nem szívesen találkoznék vele.
A szilveszter meg attól függ, hol lesz, kikkel, lesz-e felügyelet. Ha ezekre nem tudsz kielégítő választ adni, nem engednélek el (pedig csak 25 vagyok :D)
Hát, csak kettesben én sem engednélek el. :-)
Anyukád nem jól csinálja - szerintem.
Én már csak azért sem utasítanám el a barátodat, hogy mindig képben legyek. Sokat beszélgetnék vele, mindent megtennék, hogy jól megismerjem, ki az, akibe a kislányom szerelmes.
Az elutasítással csak azt éri el az ember, hogy nem tudja megvédeni a gyerekét, ha netán bajba kerül.
Meghívnám szilveszterre, veled közösen készítenénk vacsorát. Megengedném, hogy a te szobádban, ketten nézzétek a tévét, vagy zenét hallgassatok, de "nyitott" módon. Tehát veled megértetném, hogy tól-ig szól a meghívás minden tekintetben, és a te dolgod, hogy ezt megértesd a vendégeddel. Éjfél után hazakísérnénk, vagy taxival hazaküldenénk, de Te maradsz, és integetsz neki az ablakból. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!