Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha nem szeretem...

Mit csináljak, ha nem szeretem az apámat? Ez miért van?

Figyelt kérdés

4 éves koromban váltak el anyáék. Apával eleinte hetente találkoztam nála voltam, elvitt mindenhova. Utána bemutatta a Nőt, aki miatt tönkrement a házassága anyával (anya egy rossz szót nem mondott róla, vagy a nőről soha!). És a nő nem szeretett... Ezt nem én találtam ki, közölte mamával is, hogy én csak egy teher vagyok az ő szemében, a "szükséges rossz", amit apával kapott.

Idővel apa egyre ritkábban keresett, most ott tartunk, hogy csak a névnapomon találkoztunk 2014-ben...

Amit kérek, azt megveszi, meg ha pénz kell, azonnal küldi. Mikor kitaláltam, hogy új iPhone-t szeretnék, írtam neki délelőtt egy sms-t (leginkább üzenetben beszélek vele, mert folyton vagy ügyfél van nála, vagy tárgyaláson, megbeszélésen van) és délután már Mama szólt, hogy ott van nála, menjek érte. Vagy pl. kérdeztem, hogy nem tud-e valami helyet egy nagyobb bulihoz és másnap már küldte a címet, meg hogy kinél vehetem át a kulcsokat és megszerezte a legjobb "buliházat" 3 napra.

Szóval az ilyen anyagi dolgokban segít, meg minden.

Viszont ma mondta mama, hogy ez mennyire zavarja apát, meg hogy én csak akkor keresem, ha kell valami, stb.

De miért én kezdeményezzek?

Próbálkoztam már eleget, csak az elutasítást kaptam, persze, hogy ebbe belefáradtam. Meg én telefonon nem tudok vele beszélgetni, senkit nem hívok fel azzal, hogy "Szia, hogy vagy?".

Úgy érzem, nem szeretem. Olyan számomra, mint egy idegen. De tényleg. Csúnya, amit mondok, de szerintem ha nem kapnék meg tőle mindent és nem lenne ilyen anyagi helyzetben, nem is tartanám vele ennyire sem a kapcsolatot.

16L

2015. jan. 6. 20:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Elhiszem hogy nem keres es errol te nem is tehetsz. A no meg egy paraszt. Viszont te sem vagy jobb mert kihasznalod. Kb kinyalja a hatsod ha pénzről van szo. O te nem szereted, de azt hogy a segged alá tevye a penzt el is varod.
2015. jan. 6. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!