Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mondd ilyet egy apuka a lányának?

Mondd ilyet egy apuka a lányának?

Figyelt kérdés
Mostanában nem jövök jól ki apummal. Nem tudom, hogy miért. Talán 2 éve tart már ez az állapot, ami nagyjából abból áll, hogy az egyik pillanatba még kedvesen beszélgetünk egymással, aztán a következő pillanatba már ki is borít. Múltkor Pl ezt üvöltötte nekem: Úgy pofán verlek, hogy kivered az összes fogadat, te majom!! Az lenne a kérdésem, hogy ez normális egy családban, hogy egy apuka ilyet mondd a gyerekének? Szülők! Ti szoktatok ilyet mondani a gyereketeknek?

2015. jan. 4. 20:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
24%
Ha a kérdésemre válaszoltál volna kitérés és hiszti helyett, lehet bölcsebb lettél volna! :D :P
2015. jan. 4. 20:21
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom.. Ha lenne gyerekem, néha nyilván leszidnám, elvégre ez is a neveléséhez tartozik. De ilyet akkor sem mondanék neki..
2015. jan. 4. 20:22
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális kedves kérdező, de ezt elmondhatjuk a kommentelők egy részéről is sajnos. Ne foglalkozz a böszme emberekkel.
2015. jan. 4. 20:27
 14/19 anonim ***** válasza:

nekem is mondott már ilyeneket, és rosszabbakat. persze, meg nem ütött, de a lelki bántalmazás ugyanolyan rossz.

átérzem a helyzeted

2015. jan. 4. 20:31
 15/19 anonim ***** válasza:

13as: igen, marhára böszme vagyok, hogy a kérdező állítólag olyan ártatlan az ügybe, hogy azt se tudja már mire reagált így az apa. De ha kérdező esetleg káromkodott vele, akkor ugye mondhat ilyet az apa is felé? Vagy az apának kuss a neve? :D

Egyébként kérdező inkább kezdj el őszinte lenni magadhoz legalább, ha már itt nem is óhajtasz névtelenül se az lenni. Ja és igen, nekem is mondott hasonlót az apám, de soha nem ütött meg, és rendszeresen akkor beszélt így velem, ha én úgy viselkedtem vele, szemtelen voltam, vagy sőt akár elküldtem őt ha higgadtan is melegebb éghajlatra. És szerintem nagyon is megérdemeltem, ahogy biztos vagyok benne, h te is. Kül nem ferdítenéd a dolgokat.

2015. jan. 4. 20:37
 16/19 A kérdező kommentje:
Szerinted így beszélek a saját apámmal? Te normális vagy?
2015. jan. 4. 20:41
 17/19 anonim ***** válasza:
Az milyen, hogy van egy idegbeteg baromállat és sokak szerint, nem ő a hibás...
2015. jan. 4. 20:42
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

Ha legközelebb megfenyeget, mondd ezt neki:

"Figyelj, te masszív alkesz bránermájszter, gyere, üss meg, elmegyek az orvoshoz, vetetek látleletet, feljelentelek, kérek ellened távoltartásit, ki leszel innen hajítva az ótvaros jó fenébe, alhatsz a padon, amíg össze nem ver a yard, én meg az ablakból fogom nézni, ahogy megpusztulsz! Gyere, fater, verjszájba! Kemény csávó vagy, add ide nekem, ami jár!

De ha ezt nem akarod, akár meg is kérdezheted, hogy a jó búbánat baja van (lehet, hogy csak régen rejszolt, és emiatt feszült, vagy a melóhelyen cumiztatja a kisfőnök).

2015. jan. 5. 06:57
 19/19 A kérdező kommentje:
A melóhelyen ő a főnök.. Tehát, nekem egy szavam se lehet hozzá, nemhogy beszélni vele...
2015. jan. 5. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!