Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 16 évesen mennyire vagytok/vol...

16 évesen mennyire vagytok/voltatok elengedve baráthoz/barátnőhöz?

Figyelt kérdés

Nem tudom mennyit várhatok el anyumtól.. Tudom, hogy ez egyén/család függő. De ugy általában ezt hogy szokás... hogy valaki már akár 16 évesen is ott alszik a párjánál..

kort, nemet írjatok légyszi! ;)

16/f

2015. jan. 4. 12:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

16,5 évesen volt először barátom. de már 5-6 éve tetszett akkor. szóval nem éreztem olyan idegennek.

pár hónap után átjöhetett.

engem nem nagyon engedtek át hozzá, azt viszont engedték, hogy sétáljunk, vagy elmenjünk itt a kis erdőbe stb

azt persze nem tudták, hogy ettől még nem óvtak meg a számukra korai szexuális élettől.

aztán egy idő után jobban mehettem hozzájuk át, de csak este 6ig kb, utána telefonálgattak, hogy menjek mostmár haza.. pedig kb 5 perce voltam tőlük gyalog.

aztán azóta vele vége van, 18 szülinapom előtt lett megint barátom. vele már engednek bárhova, együtt aludni is.

de ez nem tartozik a kérdéshez már.

19L

2015. jan. 4. 14:01
 12/15 anonim ***** válasza:
78%
16 évesen este 11-ig maradhatott pénteki és szombati napokon. 17 évesen már heti egyszer nálunk alhatott, vagy én náluk, de inkább nálunk voltunk. :)
2015. jan. 4. 14:04
 13/15 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem az együtt alvás kb fél év után már okés. de akkor is kapcsolat függő. ha közel laktok, nincs igazán értelme szülő szemszögből, és akkor nem is engedik úgy általában.

de ha messzebb laktok egymástól, vagy távkapcsolat, akkor szerintem engedékenyebbek.

legalábbis én a barátaim tapasztalata alapján így látom.

de 1-2 hónap után még nagyon korai tizenévesen. annyi idő alatt nem lehet úgy kiismerni a másikat+ nem kell annyira elsietni mindent..

meg érdemes csak olyannal együtt aludni, megosztani az ágyunkat, akit tényleg szeretünk, és úgy érezzük komoly kapcsolat

2015. jan. 4. 14:18
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen nem aludhattam másnál, este 9re haza kellett érnem, és nálam sem aludhatott senki. Amikor a barátom volt 16 éves (én idősebb vagyok, addigra már elmúltam 18), akkor a szülei megengedték, hogy havonta 1x együtt aludjunk náluk. Elvittek magukkal nyaralni külföldre, akkor is együtt aludtunk, és mi is magunkkal vittük őt amikor mentünk.
2015. jan. 4. 14:57
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Kevesebb, mint 3 hónapja voltunk együtt a barátommal, amikor először nála aludtam. Ez a 17. születésnapom előtt egy nappal volt, nem mintha számítana. :D Akkor mondjuk még semmi nem történt, mert én még nem szerettem volna. Ő nem is siettetett. Inkább csak sétáltunk egy nagyot este, utána pedig filmeztünk. Az első kapcsolatom ez, ami már több, mint 1,5 éve tart. És amikor a szüleimnek felvetettem az első ott alvást, beleegyeztek. De úgy is lettem nevelve, hogy nem kellett aggódniuk.
2015. jan. 4. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!