Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csak szerintem bolond az aki...

Csak szerintem bolond az aki a videojátékot egy barátnőhöz hasonlítja?

Figyelt kérdés

Biztos nem én vagyok az egyetlen aki megkapta már h, " Ti büdös kockák sose lesz b nőtök".

Csak én nem értem h h nem passzol össze ez a kettő.

Egyébként már volt 2 X szóval ez nem igaz.

Ha tisztán a játék mentém haladunk az ugye egy szórakoztató eszköz, azér egy b nőre nem mint eszközre tekintenék. Tudom h ciki és az én hibám de ez van, egy nő nem játék hanem emberi lény.

Szóval aki ezt a sztereotípiát terjeszti annak a fejében v mi súlyos problem van.

Az ilyen inkább menyen Iránba ott osszák az efféle korlátolt gondolkodást és még videojáték sincs szóval ezzel nem lesz gondja.

Az meg h kinek hány b nője volt, van, lesz/nem lesz a játékai mellet, az nem másra tartozik.

25 F

2014. febr. 18. 19:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez régebben volt divat, most már nem nagyon foglalkoznak ezzel. Vagy aki még mindig leragadt itt, az ahogy mondtad, egy kicsit el van tájolva.
2014. febr. 18. 19:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Te durván félreérted. Nem azért mondják ezt, mert szerintük a videójátékot a barátnőhöz hasonlítod. Csupán azért, mert ha videójátékot játszol, akkor egyből az ugrik be nekik, hogy egy nonstop a gép előtt görnyedő elhízott pattanásos valaki vagy, és ez az az ok, amiért soha nem lesz barátnőd.
2014. febr. 18. 20:19
 3/4 anonim ***** válasza:

haveromnak, aki elég rendesen kocka, 3 éve van barátnője

nagybátyám kontrollerrel a kezében született, dolgozott is videojáték meg hardver bizniszben, felesége van és gyereke

Your argument is invalid.

2014. febr. 18. 21:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is az van amit a 2. mond.

Amúgy nincs igazuk :)

Az én párom is kocka, én tizenévesen voltam az (wow) aztán később 20 éves koromban Mass effect ment nagyon meg Dragon age.

Kb. egy fél évig LoL-oztam is, de nem vagyok túl ügyes így most már csak egy kis sámliról szurkolok a páromnak ranked közben :D

Na meg mi egymás ellen is játszunk (pl. Street fighter).

Egyszerűen csak meg kell találni az alkalmas női partnert. Szegény haverunkat ugratjuk mindig aki titkolja a 'zasszony előtt, hogy épp ts-eznek és játszanak valamit :D

23L (3 éve együtt egy vérbeli kockával)

2014. febr. 18. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!