Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, hogy egyes srácok azt hangoztatják, hogy nekik "joguk van egy barátnőhöz"?
Figyelt kérdés
Ez mióta jog? Ki vagy mi osztogat ilyen jogokat?
Másrészt érdekes, hogy mindig szép lányok kapcsán mondogatják ezt...
2014. máj. 18. 16:26
1/11 anonim válasza:
Tárgyként kezelik a nőket. Újdonság? Csak kicsit kell jobban odafigyelni és észreveszed, hogy ha nem is mondja ki, sokan csinálják.
3/11 anonim válasza:
és ezt mért MINDIG csak azok mondják akiknek nincs??
4/11 anonim válasza:
én csak attól félek, mikor és hogy akarják majd ezt a jogukat érvényesíteni. tiszta szánalom.
5/11 anonim válasza:
Ha egy ronda, dagadt, egoista, utálatos nőnek lehet párja, akkor egy rendes, de ronda fiúnak miért ne lenne joga társra?!
mondom ezt úgy, hogy én boldog vagyok jelenleg társ nélkül is
6/11 anonim válasza:
Ezzel egy nőt sem hatnak meg, akkor meg minek hangoztatni. Ezen te meg miért akadsz ki, semmit nem jelent igazából.
7/11 anonim válasza:
Neked meg jogod van hallgatni. Ez egy szabad ország, azt csinál mindenki amit akar.
8/11 anonim válasza:
Ez egy szabad ország, mindenki azt csinálnakit szabad. :)
9/11 anonim válasza:
5. mert a párkapcsolat nem jog kérdése. ha jogod lenne rá és ezt így megfogalmazva, akkor ezt a jogodat valamelyik intézmény által érvényesíthetnéd, de nem így van. szerencsére.
10/11 manford válasza:
Lehet, hogy hülye vagyok, de nem értem ezt a kérdést.
Akik tulajdonként tekintenek a társukra, legyen az nő vagy férfi (mert igen, mind a kettő létezik, nem mindig csak a férfiak a csúnya rossz lények!), az alapból hülye, és ha csak te nem szereted ha uralkodnak rajtad, és tárgyként kezelnek, akkor le sem sz...d az ilyen alakokat. Nem is értem miért foglalkozol ilyenekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!