Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők elítélnétek 18 éves...

Szülők elítélnétek 18 éves lányotokat ha szexkapcsolatban veszítené el a szüzességét?

Figyelt kérdés
2015. jan. 3. 18:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
56%

???

Jah, hgy párkapcsolat nelkül?

Nem hiszem, hogy az orromra kötné..

2015. jan. 3. 19:03
 12/21 anonim ***** válasza:
magadat elítéled azért, hogy ennyi értéket bírtál neki tanítani?
2015. jan. 3. 19:04
 13/21 anonim ***** válasza:
62%

Nem, én is így veszítettem el, és teljesen jó volt.

Más kérdés, hogy soha eszembe se jutott a szüleim vagy bárki előtt kiteregetni a szexuális életem, így ők erről nem is tudnak, és ez így is van jól.

2015. jan. 3. 19:07
 14/21 anonim ***** válasza:
42%

Ez a "járnak" dolog számomra mindíg is egy értelmezhetetlen dolog volt, és maradt is.

A hűség az egy más kérdés.

2015. jan. 3. 19:11
 15/21 anonim ***** válasza:
57%

Nem örülnék neki az biztos.

A szüzességet nem úgy kell kezelni, mint egy betegséget, hogy minél előbb meg kell szabadulni tőle.

Én is voltam ennyi idős, és igenis fontos, hogy kivel fekszik le először az ember. Nálam is, és a legtöbb barátnőmnél kötődést jelentett utána. Szóval ha előtte nem is vette komolyan valaki a fiút, az első alkalom után szorosabbnak éreztük a kapcsolatot.

Én a lányomnak azt tanácsoltam mindig, hogy kapcsolatban csináljon ilyesmiket elsőre.

Mert igenis fel tud kavarni egy tinilányt, ha odaadja valakinek magát, az meg utána már nem foglalkozik vele, vagy elmondja mindenkinek, hogy mi történt köztük.

És nem hiszem hogy lelkileg tényleg képes lenne elválasztani egy 18 éves szűz lány , hogy ő nem szereti az a srácot, csak ágyba bújik vele. Ez úgyis össze fog fonódni, és akkor csak sérül a lány.

Ha konzervatívok a szüleid, ne mondd el nekik inkább.

Az is elképzelhető, hogy a leendő barátod is ha megtudja, hogy így vesztetted el.. kicsit kiábrándult lesz, amiért nem tudtál inkább várni.

le lehet pontozni, de attól még ez a véleményem.

2015. jan. 3. 19:40
 16/21 anonim ***** válasza:
77%
A gyerekemet soha nem itelem el semmiert, maximum nem ertek vele egyet es ezt elmondom neki.De soha nem itelnem el, nem csak azert mert a gyerekem, hanem mert az itelkezes mint olyan a korlatolt emberek sajatja.
2015. jan. 3. 20:32
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem itélkeznék, de megkérdezném tõle,ha már elmondta nekem, hogy mégis miért jutott erre a döntésre.
2015. jan. 3. 20:57
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Erre sohasem biztattam a gyerekeimet. Azt mondtam, keressenek, tanulják a szerelmet minél több partnerrel.
2015. jan. 5. 16:04
 19/21 anonim ***** válasza:
Örülnék ha megosztaná velem, és elbeszélgetnék vele a szexről. Elmondanám a véleményemet, és tanácsokat adnék hogy mikre figyeljen oda (mind lelki, testi értelemben)
2015. jan. 6. 07:22
 20/21 Alex Fly ***** válasza:

Elítélni? Nem.

Csak sajnálnám. Nem tudja, mit veszít azzal, ha számára a szex pusztán egy testfunkcióként kezdődik...

2015. jan. 8. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!