Miért ilyenek velem a szüleim? Mit csináljak?
Tavaly év végén megbuktam, pótvizsgáztam, átmentem. Sajnos idén félévkor megint bukok belőle, de nem csak én, a 25 emberből 22 bukik ebből a tárgyból, szóval szerintem nem csak velünk van probléma, hanem a tanárral is, de ez most mellékes... A bátyám egy hónapja elköltözött Innsbruck-ba és azóta a szüleim mintha 180 fokos fordulatot vettek volna, teljesen máshogy viselkednek velem. Lekezelőbbek, bunkóznak velem, semmis dolgokért ordibálás van.. Ma például arra keltem, hogy anyám üvölt, hogy 1-es lett a tz-m, ebben az évben nem mehetek bulizni sehova, haverom szalagavató bulijára se mehetek, ne is álmodjak róla, legközelebb majd szilveszterkor enged el.. mindezt egy témazáró jegy miatt.. sose gondoltam volna, hogy olyat hallok anyám szájából, hogy szerinte rajtam az segítene, ha valaki elkapna az utcán és jól megverne.. csak néztem, hogy jól értettem e amit mondott, vagy mivan.. és ez azóta megy, mióta a bátyám kiköltözött.. Úgy viselkednek velem, mintha nem is a saját gyerekük lennék.. Mégis mi a fenét kéne csinálnom?:/
16/L
Mi az a tantárgy?
Elég fura, hogy 25-ből 22 bukik. Erre felfigyelnek az osztályozó értekezleten is.
bioszról van szó..
azóta ilyenek mióta tesóm kiköltözött.. ez most van kb 1-másfél hónapja. azt akartam ezzel mondani, hogy ha nem a jegyeimmel, akkor mással találnak meg.. valami bajuk mindig van.:|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!