Véletlen, hogy apám mindig akkor nyit be a fürdőszobába, amikor én bent vagyok?
Undorodom a gondolattól, hogy esetleg igaz az, amitől félek, hogy valóban szándékosan nyit be!
Emeletes házunk van, és és ha ő pl. az emeleten van, én direkt az alsó emeleti klotyóba megyek, de ilyenkor neki is kuszáj azt használnia. Akármilyen jelet adok, hogy van bent valaki: vécé lehúzás, villany felkapcsolva, víz folyatása, mindig figyelmen kívül hagyja.
Azt se lehet mondani, hogy nem hallja, mert múltkor konkrétan ez volt a szituáció: vécét lehúzom, sietősen felöltözök, (mert félek, hogy rámnyit) épp, hogy sikerül az utolsó gombot begombolnom, és már ott is van. Kb. 5 méterre volt a fürdőszobától, képtelenség, hogy nek hallotta, hogy ott vagyok, mégis benyitott!
De nem csak a fürdőszobás eset gyakori, akárhova megyek a lakásban, max. 5 perc telik el, és pár jön is utánam, én meg sietősen elhagyom a helyszínt. Amúgy nincs jó kapcsolatunk, nem vagyunk beszélőviszonyban már évek óta, ezek miatt is, mert félek tőle, agresszív ember.
Ezek miatt szinte csak 1 órára hagyom el a szobámat egy átlagos napon, amíg eszek meg elintézem a higéniás szükségleteimet.
Hány éves vagy és milyen nemű?
Egyébként szoktál szólni neki, hogy ne nyisson be? Nem lehetne zárni a fürdőszoba ajtókat valahogy? Anyádnak mondtad már, hogy folyamatosan zaklat a mosdóban? Mit csinál, mikor rád nyit?
Az azért elég gáz, hogy napi egy órára hagyod el a szobádat :D
Talán így próbálja a tudtodra adni!
Egyébként meg véletlenek nincsenek.
Útban vagy neki!
Gondolod, hogy apád arra "gerjed", hogy wc-n vagy??!
Te nagyon beteg vagy!
Egy rigli megoldaná a nem létező problémádat!
"nem vagyunk beszélőviszonyban már évek óta"
"szinte csak 1 órára hagyom el a szobámat egy átlagos napon amíg eszek..."
Nem állsz szóba vele, de azért nagy kegyesen hagyod, hogy eltartson...
"max. 5 perc telik el, és pár jön is utánam"
Lehet, hogy csak arra kiváncsi, hogy élsz-e még?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!