Mit rontottam el ebben az évben, hogy ilyen velem az apám? (lent)
Figyelt kérdés
Tavaly már azzal fenyegetett,hogy ha nem javítok a jegyeimen akkor elmarad a karácsony. Idén nem bukok semmiből félévkor és németből osztályelső vagyok,mégsem vett semmit,az én ajándékomat sem vette át,nem díszítettük ki a házat és a fát is kidobta. Nagyon rosszul esett,mert nem tudom,miért csinálta. :( 15L2014. dec. 28. 21:29
1/9 anonim válasza:
Sajnos idegbeteg... ezzel nem tudsz mit kezdeni, max ha elköltöztök anyuddal.
2/9 anonim válasza:
Wow, nem buksz semmiből félévkor???
Akkor bizony járna a jutalom!!!
Csodálatos vagy!
3/9 anonim válasza:
Én azért meghallgatnám apád verzióját is...
4/9 anonim válasza:
Nem tudom mi a baja de h abban mi a nagy dolog hogy semmiből nem bukik? másodiknak szol.
5/9 szántóvető válasza:
én meg is vertelek volna a helyében a karácsonyfával.rendes faterod van hogy eut nem tette meg.nem tanulsz,haszontalanul töltöd a napjaidat.mi lesz így belőled?
6/9 anonim válasza:
#4, látom, érted az iróniát.
(Ez is az volt...)
7/9 A kérdező kommentje:
Bocsi,azt még elmondanám,hogy tavalyelőtt költöztünk angliába,a nyelvhiány miatt vannak gondjaim a suliban. És nem haszontalanul töltöm a napjaimat,mert hétköznaponként csak tanulok,hétvégente pedig egy étteremben mosogatok egy kis pluszpénzért,de apám amikor arról kérdeztem mi a baja csak annyit mondott,hogy utálja a karácsonyt. Anyum sajna már nem él,szóval bonyolult lenne hozzá költözni.
2014. dec. 28. 22:00
8/9 anonim válasza:
Akárhogy is tanulsz (és azért ahogy látom, te megteszed, ami tőled telik), ez nagyon csúnya húzás volt apukádtól. Nem is értem az itteni válaszolókat, szerintük az normális, hogy az apuka nem vesz semmit a lányának karácsonyra, sőt, amit neki vesz a lánya, azt sem hajlandó átvenni? Meg hogy kidobja a fát? Milyen ember az ilyen? Oké, ő nem szereti a karácsonyt, de basszus, van egy lánya, aki oké, hogy már nem kisgyerek, de piszok nagy szüksége lenne egy szerető apára. És ráadásul tök következetlen is. Azzal fenyegetőzött, hogy ha nem javít a jegyein, akkor elmarad a karácsony. De a kérdező javított, legalább is a leírása alapján ez jön le. Akkor ezt miért kellett?
9/9 anonim válasza:
Ha megbukott a kérdező valószínűleg oka volt annak is, sokszor családi bajok állnak az ilyen dolgok hátterében. Igen, látom a nyelvhiány is közre játszott. Ha megbukik egy gyerek nem az a megoldás,hogy szíjat hasítok a hátából amúgy is, hanem megbeszélem vele a dolgot, hogy miért nem tanult... de OK szerintetek itt normális, hogy egy 15 éves lánnyal így bánjon az apja -akkor is, ha esetleg bukik év vagy félév végén-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!