Anya és Apa nélkül!?

Figyelt kérdés
Pár hónapos voltam amikkor a szüleim intézetbe raktak. Értesítették az apa felőli nagymamámat, aki azonnal magához vett. Így a szüleim vállasa után apa is mamához költözött. Pár éves koromig velünk volt (amíg kapta a gyest) utána ~szerelmes~ lett és ment hozzá a fősulira, ott aludt az új szerelmével a kolégiumban. Egyre kevesebbet láttam. Azota sok minden történt. De az a legfontossabb, hogy csak a mamámban bizhattam mindig és még most is. De szörnyű érzés, hogy nem kellek nekik, hiszen még csak 15 vagyok, szükségem van a szüleimre! jÓ tudom, hogy új családjuk van meg eletük, sőt anyám abból az életéből is elment, mert lelépet a szeretöjével. Ráadásul 3 féltesóm van 3 fele. És őket semm érdeklem. Pedig az elmúlt 10 évben csak a családóm ért csináltam mindent. Mit csinálhatok rosszul, amiért mindenki elhagy?

2014. dec. 31. 20:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem csinálsz rosszul, ez őket minősíti, nem téged. Az a családod, aki úgy viselkedik - jelen esetben a nagymamád. Azzal tudsz rajta és magadon is segíteni, ha tanulsz, és megalapozod a jövődet. A családról nem kell lemondanod, majd pár év múlva megalapíthatod a sajátodat.
2014. dec. 31. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Te nem csináltál semmit rosszul.Itt aki hibás apád anyád.Szeresd a nagyit továbra is,majd apád anyád lepusztul akkor elővesznek téged is.Na akkor rúgj beléjük egy nagyot.Ők nem érdemlik meg törödj velük.
2014. dec. 31. 20:55
 3/6 anonim ***** válasza:
87%

Ne emészd magad. Nem te csinálod rosszul. Ott van neked a nagymama, büszke lehetsz rá, hogy ő nevel, és nem intézetben kell lenned. Sajnos a szüleid viselkedésén nem tudunk változtatni, de TE bőven találhatsz barátnőt, meg majd barátot is. Még az is lehet, hogy a féltestvéreiddel szorosabb kapcsolatba kerülsz. Gondolom, fiatalabbak, mint te.

Boldog új évet Neked, és a mamának is!

2014. dec. 31. 20:55
 4/6 anonim ***** válasza:
90%
A féltestvéreid ha majd felnőnek kíváncsiak lesznek rád hidd el, majd akkor ki tudtok alakítani jó kapcsolatot. A te családod a mamád és a majdani feleséged és a gyerekeid lesznek.
2014. dec. 31. 21:27
 5/6 anonim ***** válasza:
66%
Úgy tűnik, hogy itt azért sok egyéb körülmény is van, amit nem részleteztél. A szüleid nyilván nagyon fiatalok voltak, amikor születtél, éretlenek voltak a párkapcsolatra is, nemhogy a szülői felelősségre. Ne agyalj sokat a történteken, mert változtatni nem tudsz rajta, inkább mamádban bízz és őt szeresd, próbáld meg őt tekinteni felnevelő "szülődnek". Próbáld meg pontosítani a történteket és saját életedet alakítsd úgy, hogy csak akkor vállalj gyereket, ha a párkapcsolatodban is megbízol annyira, hogy a te gyereked teljes családban növekedjen fel.
2014. dec. 31. 21:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Lassan rá kell jönnöd, hogy nem csinálsz semmit rosszul, de ez a NAGY SZERELEM korszaka. Nem kedvez a családdal, világra hozott gyerekekkel szembeni felelösségnek. Örülj, hogy legalább egy öreganyád van!
2015. jan. 1. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!