Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hány éves korától engedted/eng...

Hány éves korától engedted/engednéd meg a lányodnak, hogy a barátnőinél aludjon?

Figyelt kérdés
2014. dec. 31. 17:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
90%
Még nincs gyerekünk, de engem már ovis koromtól (akkor merült fel) engedtek a barátnőimhez aludni, illetve őket hozzánk :) Ha otthon vannak a szülők, akkor gyakorlatilag akárhány éves kortól engedném, amikor először merül fel az igény, mert nagyon jó, csajos pizsipartik voltak :) Ha nincsenek otthon a szülők, akkor felsős/kezdő gimis korától engedném, mert ahhoz kicsi érettség is kell, szóval ez majd a gyerekek személyiségétől is függ...
2014. dec. 31. 17:42
 12/22 anonim ***** válasza:
84%
A lányom a 11. szülinapjára hívott meg barátnőket, akik itt is aludtak. Előtte ő is aludt már barátnőnél. Ismerjük a szülőket, meg otthon is voltak, ez azért feltétel.
2014. dec. 31. 17:45
 13/22 anonim ***** válasza:
87%

Engem soha nem engedett ott aludni a baratnomnel.. :'( cukorbeteg vagyok es amikor kicsi voltam elegge sulyos volt.. rengeteget voltam korhazban.. :'(

amugy ha ismernem a lany szuleit akar mar 7-8 eves kortol is...... SOT!

2014. dec. 31. 17:47
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
6 évesen már aludtam az akkori legjobb barátnőmnél. Barbiztunk, mesét néztünk...nem látok ebben semmi rosszat.
2014. dec. 31. 19:11
 15/22 anonim ***** válasza:
12%

Ha ismerem a szülőket szerintem 10 éves kora körül, bár az Apja szerintem nem osztja a véleményemet 😊

Igazából jobban örülnék, ha nálunk aludna majd a barátnője és nem ő menne máshova.

4,5 éves a kislányunk.

2014. dec. 31. 19:42
 16/22 anonim ***** válasza:

Szerintem is attól függ, mennyire ismered a szülőket.

Én pl. anyukám barátnőinek hasonló korú gyerekeinél már 7-8 évesen aludhattam, volt hogy nyaralni is elvittek magukkal. (Meg persze fordítva, az ő gyerekük is volt nálunk.)

Viszont osztálytársaimnál csak gimiben aludhattam először, mert az ő szüleiket nem ismerte anyukám, vagy legalábbis nem volt olyan közeli viszony,vagy ha meg is ismerte az anyukákat szülőin a férjüket legtöbb esetben sosem. 14 éves koromban megkaptam az első mobilom, és akkor már elengedtek, elég nagy voltam,h szóljak,ha gond van.

2014. dec. 31. 19:54
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Általános 3.-tól van ,hogy olykor itt alszik a lányunk legjobb barátnője ,ill. ő náluk . Nincs ezzel baj ,osztálytársak ..a szülőkkel is jól ismerjük egymást .
2014. dec. 31. 21:01
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem engedtek el, ez máig nagy szívfájdalmam :'(

30éves vagyok és nem is értem, hogy miért volt ez így, a barátnőim szüleit is ismerték a szüleim és mégsem...

Ami gyerekünknél ez máshogy lesz.

2015. jan. 1. 00:33
 19/22 anonim válasza:
100%

Hát ez olyan mint amikor 9 éves koromban osztálykiránduláson is egy szobába aludtam három barátnőmmel, és csak mi voltunk a szobában. Persze nyáron két hétig egyik barátnőmnél aludtam 8 évesen. De az már régen volt.

Egyébként úgy 9 éves kortól engedném. :)

2015. jan. 1. 09:30
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem inkább a gyerekvállalás kérdésben kellett volna feltenned mert itt legtöbben csak fantáziálnak a dologról a válaszok alapján.
2015. jan. 1. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!