Hány éves korától engedted/engednéd meg a lányodnak, hogy a barátnőinél aludjon?
Engem soha nem engedett ott aludni a baratnomnel.. :'( cukorbeteg vagyok es amikor kicsi voltam elegge sulyos volt.. rengeteget voltam korhazban.. :'(
amugy ha ismernem a lany szuleit akar mar 7-8 eves kortol is...... SOT!
Ha ismerem a szülőket szerintem 10 éves kora körül, bár az Apja szerintem nem osztja a véleményemet 😊
Igazából jobban örülnék, ha nálunk aludna majd a barátnője és nem ő menne máshova.
4,5 éves a kislányunk.
Szerintem is attól függ, mennyire ismered a szülőket.
Én pl. anyukám barátnőinek hasonló korú gyerekeinél már 7-8 évesen aludhattam, volt hogy nyaralni is elvittek magukkal. (Meg persze fordítva, az ő gyerekük is volt nálunk.)
Viszont osztálytársaimnál csak gimiben aludhattam először, mert az ő szüleiket nem ismerte anyukám, vagy legalábbis nem volt olyan közeli viszony,vagy ha meg is ismerte az anyukákat szülőin a férjüket legtöbb esetben sosem. 14 éves koromban megkaptam az első mobilom, és akkor már elengedtek, elég nagy voltam,h szóljak,ha gond van.
Soha nem engedtek el, ez máig nagy szívfájdalmam :'(
30éves vagyok és nem is értem, hogy miért volt ez így, a barátnőim szüleit is ismerték a szüleim és mégsem...
Ami gyerekünknél ez máshogy lesz.
Hát ez olyan mint amikor 9 éves koromban osztálykiránduláson is egy szobába aludtam három barátnőmmel, és csak mi voltunk a szobában. Persze nyáron két hétig egyik barátnőmnél aludtam 8 évesen. De az már régen volt.
Egyébként úgy 9 éves kortól engedném. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!