Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Cigizek az ágyamban, és anya...

Cigizek az ágyamban, és anya attól fél, hogy felgyújtom a lakást! Miért agódik? Ez kamu, nem gyullad ki a kanapé/ágy csak úgy!

Figyelt kérdés

Csak a TV szereti ráfogni a dohányosra, hogy biztos Ő gyújtotta fel a 10 emeletest! Nem a részeg Jóska bá, aki felrakta a krumplilevest főni és ott hagyta a kendőt!

Hogyan magyarázzam el neki, hogy ezer másik dologtól felgyulladhat a lakás, nem attól, hogy józanon dohányzik az ágyban?

2014. dec. 31. 07:50
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:
100%

Tűzoltó vagyok,én már oltottam olyan lakást,ahol megégett holttest feküdt az ágyban(mellette az éjjeli szekrényen hamutartó volt),nem kívánom senkinek hogy így járjon,úgyhogy ne dohányozz az ágyban.

Mellesleg gusztustalan szokás is.

2015. febr. 10. 20:43
 32/35 anonim ***** válasza:
88%

Fúj.

Micsoda ótvaros büdös áporodott szobád lehet. Csodálom, hogy anyukád gyomra nem fordul fel, amikor bemegy hozzád.

És honnan vetted, hogy a cigaretta nem gyújthatja fel a lakást? Számtalan lakástűz volt már, amit a cigaretta okozott, itt a városban is volt ilyen párszor. A saját lakásodban is undorító az ágyban dohányzás, mert ha lángra lobbantod a lakást, a szomszédok értékei is tönkre mennek, vagy ők is meghalhatnak. Semmirekellő lusta sz@r ember lehetsz, ha még arra sem vagy hajlandó, hogy legalább dohányzáskor felkelj az ágyból.

2015. febr. 14. 10:46
 33/35 anonim ***** válasza:
82%

Testvérem tűzoltó, ő is mondta, hogy a lakástüzek kb 60-70%-át bizony a cigaretta okozta. A te értelmi szintedet minősíti, hogy te egy filmes jelenetből kiindulva hiszed azt, hogy a cigaretta nem gyújthat meg semmit.

Ja és voltam olyan szobában, ahol az előző tulaj az ágyban cigizett. Tudod milyen orrfacsaróan gusztustalan büdös volt az EGÉSZ szobában? Még a lakás másik pontján is érezni lehetett a szoba bűzét, mert a cigarettabűzt az összes holmi beitta a szobában, még a falak is! Nem kell ahhoz felgyújtani, ezzel a bűzzel már eléggé leviszed a lakás értékét amúgy is. Azt a lakást, amiben az az ótvaros szoba van, a mai napig nem tudták se eladni, se kiadni, pedig már iszonyatosan áron alul adják. Normális ember nem akar tömény vágható cigarettabűzben élni. Iszonyat buta és lusta lehetsz, ha még arra sem vagy hajlandó, hogy legalább kimenj, ha már szívod. Ez a cigányok szintje. Gratulálok.

Anyád helyében elnyomtam volna a nyelveden a cigit, hogy észhez térj.

2015. febr. 14. 10:55
 34/35 anonim ***** válasza:
81%

Lehet hiába beszélünk a Kérdezőnek, nem tudom, remélem ennyi válasz alapján már megfontolja...

Egyébként az hogy minden olyan szagú lesz egy dolog, de egy idő után el is színeződnek a falak olyan színűek lesznek mint a dohányos ember fogai, tapasztalat, mert voltam olyan házban ahol így néztek ki a falak és az ajtót nem tudom hányszor és milyen módon kellett lesúrolni (mert nem én végeztem hanem úgy mesélték) hogy az az ocsmány elszíneződött lerakódás lemenjen róla.

2015. febr. 15. 15:11
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Tudom k.urva régi kérdés, de volt egy ismerősöm akit megkérdezhetnél erről. Elaludt cigivel a kezében, arra kelt hogy felgyulladt a lakás, ő jelentősen megégett, (pl a haja teljesen) és a házát is újra kellett építeni. Előfordul az iylen, de ő részeg volt.
2015. okt. 27. 14:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!