Cigizek az ágyamban, és anya attól fél, hogy felgyújtom
a lakást! Miért agódik? Ez kamu, nem gyullad ki a
kanapé/ágy csak úgy!
Figyelt kérdés
Csak a TV szereti ráfogni a dohányosra, hogy biztos Ő gyújtotta fel a 10 emeletest! Nem a részeg Jóska bá, aki felrakta a krumplilevest főni és ott hagyta a kendőt!
Hogyan magyarázzam el neki, hogy ezer másik dologtól felgyulladhat a lakás, nem attól, hogy józanon dohányzik az ágyban?
Kinyitom az ablakot! És van egy pohár víz az ágy mellett, ha leesik a parázs lelocsolom!
És álmosan nem cigizek!
Szerintem ennél nem lehet felgyújtani a lakást!
2014. dec. 31. 09:54
22/35 anonim válasza:
Azért képzelheted milyen büdös, ótvaros (gondolom cigány) család lehet ahol a gyerek a lakásban, az ágyban (!) dohányzik. 10-ből 9 gyerek akkora pofont kapna hogy körbefordulna a feje. Arról már nem is beszélek hogy aki a bevetetlen ágyba befekszik és ott dohányzik, az még talán oda is szarik, hugyozik. Gratulálok, kérdező, csak így tovább.
2014. dec. 31. 10:32
23/35 anonim válasza:
Fuj de igenytelen vagy hallod...
Ennel keves gusztustalanabb dolog van a vilagon szamomra :/
Nem eg a fejed mikor vendegek mennek hozzad?
En be nem lepnek hozzatok..milyen budos lehet mar..
2014. dec. 31. 11:20
24/35 anonim válasza:
Én ugyan sajnos dohányzom, de a lakásban soha, nem hogy az ágyban. Bármilyen hideg van, akkor is kimegyek.
Egyébként egy régi ismerősöm pontosan így halt meg: ágyban dohányzott és elaludt. Füstmérgezésben halt meg. Igaz, ő részeg volt.
2014. dec. 31. 12:34
25/35 anonim válasza:
Szerintem alapból undorító a cigi, na de hogy még az ágyban is azt szívni, jó hogy szarni nem oda szoktál. :D
2014. dec. 31. 12:35
26/35 anonim válasza:
Nekem eletemben egyszer cigizett a parom az agyban... elaludt kozben halistennek nem tortent nagyobb baj de egy szep kis sebet okozott a laban ( elaludt es a cigit elejtette) meg jo hogy nem az agyra..
Ja,es hallottam mar hogy kigyulladt a lakas a cigitol( szomszedunkban) elaludt cigizes kozben es a paplan fustolt majd langra kapott. na?!..
2014. dec. 31. 13:07
27/35 anonim válasza:
Tulajonképpen mi is a kérdés lényege? A saját véleményeddel ellentétes választ nem fogadsz el, édesanyád kérését eszedben sincs tiszteletben tartani. Elmagyarázni normális embernek nem fogod, hogy ágyban bagózni tök rendben van, mert ennél undorítóbb már csak kb. az lehet, ha még a nagydolgodat is oda végzed. Ha a saját lakásodban csinálod, nincs sok beleszólása, bár én is aggódnék, hogy x emberre gyújthatod rá a házat, ha pedig anyukád lakásában, az a minimum, hogy nem bűzölöd neki össze egy életre.
2014. dec. 31. 13:09
28/35 anonim válasza:
Én ismerek olyat, aki így halt meg.Valószínűleg rosszul lett hirtelen valamitől és lángra kapott a paplan...
2014. dec. 31. 13:11
29/35 anonim válasza:
Régen olyan anyaggal kezelték az ágymatracot, hogy cianidok szabadultak fel amikor kigyulladt, ezért nem ébredt fel rá senki és csak szépen meghalt a speciális füsttől. Én már öreg vagyok, lehet hogy manapság más az ágymatracok anyaga, de a 70-es, 80-as években ezért hirdették, hogy ágyban soha ne dohányozzunk! Persze a mérgeket nem reklámozták, amivel telenyomták a bútoripar termékeit.
2014. dec. 31. 14:57
30/35 anonim válasza:
Szia! A lakástüzek nagy részét a cigaretta parázs okozza. Az hogy valaki a saját hülyesége miatt meghal az egy dolog de az hogy miatta ártatlan emberek veszítik el szinte minden vagyonukat és otthonukat az már nem annyira mókás. Bár egy ilyen nagy szaktekintéllyel mint te inkább nem is szállnék vitába.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!