Cigizek az ágyamban, és anya attól fél, hogy felgyújtom a lakást! Miért agódik? Ez kamu, nem gyullad ki a kanapé/ágy csak úgy!
Csak a TV szereti ráfogni a dohányosra, hogy biztos Ő gyújtotta fel a 10 emeletest! Nem a részeg Jóska bá, aki felrakta a krumplilevest főni és ott hagyta a kendőt!
Hogyan magyarázzam el neki, hogy ezer másik dologtól felgyulladhat a lakás, nem attól, hogy józanon dohányzik az ágyban?
Akkor annyit kérek anyukádat irányítsd hozzám, intézek neki egy jő lakásbiztosítást, ami jól fizet akkor is, ha felelőtlenségből történik a lakástűz.
Ha nem antietek a lakás, akkor pedig, ha elműltál 18 akkor fordulj hozzám bizalommal, egy jó kis felelősségbiztositással, ha ne adj Isten beperelnek.
Sosem ejtettel még parazsarpt a ruhádra?
Én nem dohányzom de már kismilliő ruhámat égettek ki szórakozóhelyen, amikor meg lehetett benn dohányozni.
A filmes baromság a te agykapacitásod.
Simán felgyújtod vele a lakást.
Ez nem agyban cigizesrol szol
Anyad helyeben jol seggbe rugnalak.
En az egyetemi evek alatt felgyujtottam az agyam .zarlatos lett az agymelegito.
Majdnem meghaltunk a szobatarsal magyon hideg volt alig futottek ezert volt agymelegito.
Szerencsere a fustriaszto de matrac alattan egy 50 cm lyukban kiegett.
Mi ketten korhazba kerultunk fustmergezes es nem ebredtunk fel ra csak akkor mikor a fustjelzo bejelzett.
Kár hogy egy - ki tudja ki által és milyen technikival létrehozott - videó miatt kockáztatod a lakásod biztonságát.
Ez nem filmes baromság, szomszéd házban volt tűzeset egy lakásban ilyen miatt, ezt "nemcsak úgy kitalálták" hanem biztos forrásból hallottam hogy azért volt. Nem tudom, mi nem hihető azon, hogy ruha képes tűzet fogni parázs miatt.
Egyrészt ágyban dohányozni undorító dolog. Másrészt igenis kigyulladhat az ágyad, nekem is van olyan ismerősöm, aki égő cigivel aludt el, és a fél szoba kiégett. Neki is ugyanez volt a véleménye, mint neked.
Ha ennyire okos vagy, akkor legalább költözz el, hogy ne az egész családoddal szúrj ki, ha nekúnk lesz igazunk.
Volt osztálytársam alkoholista anyja józanon gyújtotta ki így a házat. 3 gyereket mentettek a tűzoltók..a kicsi 1 éves nagyon megégett hál' Istennek nem halt bele de ott van egy életre a nyoma az anyja idiótaságának.
Nagynéném is tv-zés közben az ágyban cigizett észre se vette hogy leesik a parázs csak mikor lángolt a paplan.
De neked úgyis magyarázhat az ember. A gondolkodásod alapján max 16 éves minden tudó tini lehetsz..
Minek bagózol az ágyban?? Egyáltalán szobában?
Rettenetesen büdös lesz tőle mindened!
Én is dohányzok...de nem a szobában és főleg nem az ágyban!
Egyrészt igenis, gyulladásveszélyes... Nyilván nem minden esetben lesz tűzvész..de igenis meg van rá az esély!
Ráadásul a pizsamádtól kezdve az ágyneműdig is minden bagószagban úszik...hát mi a szarnak?
Menj ki, ott bagózz...erkélyen, teraszon, bejárati ajtó előtt..vagy nem tudom. Oldd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!