El szeretnénk menni menni egy hétre nyaralni, a gyereket másra hagynánk. Rossz anya vagyok?
A nagyszülei kifejezetten örülnek, hogy a picivel tölthetnek egy hetet. Nem tudjuk magunkkal vinni, mert még csak egy éves. A sógornőm viszont teljesen kiborult és elhordott mindenfélének. (Nem együtt lakik az anyjáékkal.)
Ez tényleg olyan borzasztó lenne? Évente egyszer-kétszer eddig is elutaztunk.
Sztem meg nyugodtan menjetek el.
Van ra lehetoseg, es jo helyen lesz a gyerek, a kedves elso valaszolo kb ugy csinal, mintha a kuka melle tenned ki a gyereket...
Gyerekbarat nem egyenlo azzal, h szulobarat, igenis megerdemled, h kicsit a ferjeddel legyel.
Sztem meg nem. Szukségetek van rá, h kettesben legyetek, h fordítsatok figyelmet a kettőtök kapcsolatára is.
A pici még úgyse fogna fel sok mindent az egészből, ti meg újult erővel térhettek vissza a hétköznapokba.
Mondjuk egy éves gyereknek szerintem sok az egy hét. Nem tudom, hogy milyen a kapcsolat a nagyszülőkkel, de nálunk unokaöcsém (11 hónapos) 3 óránál többet nem bír ki az anyja nélkül, így az kínzás lenne a gyereknek is, meg a nagyszülőknek is. Wellness hétvége talán szerencsésebb lenne.
Te vagy az anyja. Ha szerinted egy hetet kibír a gyerek nélküled, akkor hajrá, ha nem, akkor valóban nem szerencsés a "lepasszolás".
Mi vártunk 2 éves koráig, akkor mentünk el először kettesben a férjemmel nyaralni a kislány nélkül.
A szüleimnél töltött egy hetet, akik boldogok voltak, hogy megkapták végre az egyszem unokát. Egyébként meglepett, hogy pont ők mondták, hogy menjünk csak. A gyerek is nagyon örült, hogy nyaral a nagyiéknál. Boldog volt mindenki, csak nekünk hiányzott már a 2.napon a kölyök.
Én várnék még egy kicsit a helyedben. Egyébként nyáron lesz 1 éves vagy már annyi? Ha már annyi, akkor nyárra már nagyobb, ha jóban van a nagyszülőkkel, akkor talán maradhatna is náluk, de minden gyerek máshogy éli meg. Ezt előre nem lehet teljesen megtervezni, vészforgatókönyv kell. Esetleg tehettek próbát is, mondjuk ottmarad 1 hétvégére, meglátjátok ki hogy bírja.
+ a sógornődnek mi köze hozzá?
Ja, szornyu, hogy a nagyszuleivel lenne egy hetig a kicsi, borzalmas. Hogy gondolhatta??!!
(Menj szerintem, itt meg normalis valaszokra ne szamits. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!