Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » El szeretnénk menni menni egy...

El szeretnénk menni menni egy hétre nyaralni, a gyereket másra hagynánk. Rossz anya vagyok?

Figyelt kérdés

A nagyszülei kifejezetten örülnek, hogy a picivel tölthetnek egy hetet. Nem tudjuk magunkkal vinni, mert még csak egy éves. A sógornőm viszont teljesen kiborult és elhordott mindenfélének. (Nem együtt lakik az anyjáékkal.)

Ez tényleg olyan borzasztó lenne? Évente egyszer-kétszer eddig is elutaztunk.

2014. dec. 30. 20:48
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
15%
"Évente egyszer-kétszer eddig is elutaztunk." Jól írtad ez eddig volt. Most gyereked van akiért felelős vagy!Megváltozott az életed! Ő miért nem mehet veletek? Vannak bababarát helyek is. Lehet itt papolni hogy juj attól még nem vagy rossz anya menj nyugodtan, meg ki kell pihennie magát az anyukának is. Szerintem akkor is lepasszolod a gyereked.
2014. dec. 30. 20:55
 2/28 anonim ***** válasza:
19%
Egy éves gyereket még nem illik lepasszoni egy hétre.
2014. dec. 30. 20:58
 3/28 anonim ***** válasza:
72%
Nem vagy rossz anya!! Én sajnos "hozzánőttem" a fiamhoz így nem tudnék kikapcsolódni nélküle,pedig néha vágyom rá én is..de akárhányszor elhatároztam a végén mindig lelkiismeret furdalásom lett..tudom hogy nem vagyok normális de ez van.. a gyereknek is jót tesz egy ilyen nyaralás a mamánál. Testvérem is évente 3szor 4-7 napra lepasszolja a gyerekeket anyósához. Olyankor úgy irigylem mikor meséli hogy milyen programokat csinál a férjével. Sógornőd vagy olyan mint én vagy szimplán irígy.
2014. dec. 30. 20:58
 4/28 anonim ***** válasza:
77%

Sztem meg nyugodtan menjetek el.

Van ra lehetoseg, es jo helyen lesz a gyerek, a kedves elso valaszolo kb ugy csinal, mintha a kuka melle tenned ki a gyereket...

Gyerekbarat nem egyenlo azzal, h szulobarat, igenis megerdemled, h kicsit a ferjeddel legyel.

2014. dec. 30. 20:59
 5/28 Költőnő? ***** válasza:
71%

Sztem meg nem. Szukségetek van rá, h kettesben legyetek, h fordítsatok figyelmet a kettőtök kapcsolatára is.

A pici még úgyse fogna fel sok mindent az egészből, ti meg újult erővel térhettek vissza a hétköznapokba.

2014. dec. 30. 21:00
 6/28 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem az nagyobb gáz, hogy te gond nélkül lepasszolnád a gyereket egy hétre.
2014. dec. 30. 21:02
 7/28 anonim ***** válasza:
32%

Mondjuk egy éves gyereknek szerintem sok az egy hét. Nem tudom, hogy milyen a kapcsolat a nagyszülőkkel, de nálunk unokaöcsém (11 hónapos) 3 óránál többet nem bír ki az anyja nélkül, így az kínzás lenne a gyereknek is, meg a nagyszülőknek is. Wellness hétvége talán szerencsésebb lenne.

Te vagy az anyja. Ha szerinted egy hetet kibír a gyerek nélküled, akkor hajrá, ha nem, akkor valóban nem szerencsés a "lepasszolás".

2014. dec. 30. 21:02
 8/28 anonim ***** válasza:
63%

Mi vártunk 2 éves koráig, akkor mentünk el először kettesben a férjemmel nyaralni a kislány nélkül.

A szüleimnél töltött egy hetet, akik boldogok voltak, hogy megkapták végre az egyszem unokát. Egyébként meglepett, hogy pont ők mondták, hogy menjünk csak. A gyerek is nagyon örült, hogy nyaral a nagyiéknál. Boldog volt mindenki, csak nekünk hiányzott már a 2.napon a kölyök.

Én várnék még egy kicsit a helyedben. Egyébként nyáron lesz 1 éves vagy már annyi? Ha már annyi, akkor nyárra már nagyobb, ha jóban van a nagyszülőkkel, akkor talán maradhatna is náluk, de minden gyerek máshogy éli meg. Ezt előre nem lehet teljesen megtervezni, vészforgatókönyv kell. Esetleg tehettek próbát is, mondjuk ottmarad 1 hétvégére, meglátjátok ki hogy bírja.

+ a sógornődnek mi köze hozzá?

2014. dec. 30. 21:06
 9/28 anonim ***** válasza:
68%

Ja, szornyu, hogy a nagyszuleivel lenne egy hetig a kicsi, borzalmas. Hogy gondolhatta??!!

(Menj szerintem, itt meg normalis valaszokra ne szamits. :))

2014. dec. 30. 21:07
 10/28 anonim ***** válasza:
71%
Ha van lehetőség egyébként éljetek vele. Nem jó az, ha annyira hozzátok nő a kicsi, és igenis kellenek a nagyszülők is a gyereknek, no meg szerintem a nagyiék is örülnek az unokának.
2014. dec. 30. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!