El szeretnénk menni menni egy hétre nyaralni, a gyereket másra hagynánk. Rossz anya vagyok?
A nagyszülei kifejezetten örülnek, hogy a picivel tölthetnek egy hetet. Nem tudjuk magunkkal vinni, mert még csak egy éves. A sógornőm viszont teljesen kiborult és elhordott mindenfélének. (Nem együtt lakik az anyjáékkal.)
Ez tényleg olyan borzasztó lenne? Évente egyszer-kétszer eddig is elutaztunk.
Teljesen egyetértek a sógornőddel.
A nagyszülők meg.. naná hogy örülnek, de ha nem örülnének, nyilván akkor sem mutatnák ki. Nem tudom hány évesek, de egy egy éves gyerek k.vára fárasztó lehet egy héten át éjjel-nappal egy idős párnak. De ti tudjátok...
Eddig hányszor aludt náluk és mennyi időt töltött ott a gyerkőc? Ennyi idősen nekem a nagyobb is ment párszor a nagyszülőkhöz, mert utána mentem a kórházba szülni. Nem lett semmi baja ezektől az ott töltött napoktól a gyereknek, már nagy és jó a kapcsolatunk, nem lett belőle lelki sérült. :-)
De ha eddig még nem töltött ott mondjuk 2 éjszakát problémamentesen, akkor nem egyből egy héttel kezdeném, hanem mondjuk egy hosszú hétvégével max. pár órás autóútra.
Nem ismerem a gyerekedet így nem is tudok neked válaszolni. De leírom a mi példánkat.
Először a babánk 8 hónapos korában utaztunk el 3 napra (nyert utazás volt, nem tudtuk már tovább halasztani). A babánk simán bírta de én sírva akartam hazajönni már a második napon.
Utána azt mondtuk, majd akkor leszünk külön, ha úgy érzem eljött az ideje. Viszont a gyerekünk 1 éves korában elmentünk mindhárman egy babahotelbe, hát az volt ám a kikapcsolódás. Annyira fel vannak ezek a hotelek szerelve, hogy jobb volt mint otthon. A gyerek széttobálhatta az ételt, nem mi takarítottunk utána, külön babamenüt főznek minden nap, rengeteg különféle hőmérsékletű medence (a babák miatt enyhén kezelik csak) és lépten-nyomon egy játszóház. Na az kikapcsolódás volt mind nekünk mind pedig a babánknak. 1 évesen már totyogott, imádta a milliónyi játékot, élvezte a vizet és esténként úgy dőlt ki mint egy darab fa.
Mondjuk ehhez az egészhez sógornődnek van a legkevesebb köze. Max a nagyszülők és ti véleményezhetitek, én mindenki mást elküldenék.
Mivel kulfoldon elunk itt nincs gyes gyed.
Minden anya aki nem akar even halni megy 3 ho utan vissza dolgozni het 3/4 napra es itt termeszetes.
Een kivul szokas hogy a szulok rendszeressen kikapcsolodnak hosszu hetvege egy het kozos nyaralas.
A gyerekek babysitter nagyszulo vigyaz.
A jo hazassag alapja a kozos program gyerek nelkul.
Menj nyugodtan mi is mindig mentunk pedig szoptattam egy evig.
A tejet ut kozben lefejtem es a hotelben fagyasztottam.
Ezel AZ utak adtak erot a hetkoznapokhoz.
Negy gyerekunk van es mindketten dolgozunk.
1-es!
Határozottan igazad van!!
Teszek a lepontozásra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!