Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » El szeretnénk menni menni egy...

El szeretnénk menni menni egy hétre nyaralni, a gyereket másra hagynánk. Rossz anya vagyok?

Figyelt kérdés

A nagyszülei kifejezetten örülnek, hogy a picivel tölthetnek egy hetet. Nem tudjuk magunkkal vinni, mert még csak egy éves. A sógornőm viszont teljesen kiborult és elhordott mindenfélének. (Nem együtt lakik az anyjáékkal.)

Ez tényleg olyan borzasztó lenne? Évente egyszer-kétszer eddig is elutaztunk.

2014. dec. 30. 20:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
13%

Teljesen egyetértek a sógornőddel.

A nagyszülők meg.. naná hogy örülnek, de ha nem örülnének, nyilván akkor sem mutatnák ki. Nem tudom hány évesek, de egy egy éves gyerek k.vára fárasztó lehet egy héten át éjjel-nappal egy idős párnak. De ti tudjátok...

2014. dec. 31. 00:08
 22/28 anonim ***** válasza:
33%

Eddig hányszor aludt náluk és mennyi időt töltött ott a gyerkőc? Ennyi idősen nekem a nagyobb is ment párszor a nagyszülőkhöz, mert utána mentem a kórházba szülni. Nem lett semmi baja ezektől az ott töltött napoktól a gyereknek, már nagy és jó a kapcsolatunk, nem lett belőle lelki sérült. :-)

De ha eddig még nem töltött ott mondjuk 2 éjszakát problémamentesen, akkor nem egyből egy héttel kezdeném, hanem mondjuk egy hosszú hétvégével max. pár órás autóútra.

2014. dec. 31. 01:21
 23/28 anonim ***** válasza:
23%
Egy hétre mi sem hagynánk nagyszülőkre, de egy éves korában egy hosszú hétvégére (2 éj) elmentunk a fiunk nélkül. Hát nekünk jobban hiányzott ő, mint mi neki. Nagyon jól elvolt a nagyszülőkkel. De szintén egy éves korában csak két hét eltéréssel elmentunk hármasban is nyaralni. Az is szuper volt, semmi gond nem volt vele, jobban viselkedett mint itthon, mert lekötötte a sok új inger. Az miért nem opció, hogy veletek megy?
2014. dec. 31. 06:55
 24/28 anonim ***** válasza:
28%

Nem ismerem a gyerekedet így nem is tudok neked válaszolni. De leírom a mi példánkat.

Először a babánk 8 hónapos korában utaztunk el 3 napra (nyert utazás volt, nem tudtuk már tovább halasztani). A babánk simán bírta de én sírva akartam hazajönni már a második napon.

Utána azt mondtuk, majd akkor leszünk külön, ha úgy érzem eljött az ideje. Viszont a gyerekünk 1 éves korában elmentünk mindhárman egy babahotelbe, hát az volt ám a kikapcsolódás. Annyira fel vannak ezek a hotelek szerelve, hogy jobb volt mint otthon. A gyerek széttobálhatta az ételt, nem mi takarítottunk utána, külön babamenüt főznek minden nap, rengeteg különféle hőmérsékletű medence (a babák miatt enyhén kezelik csak) és lépten-nyomon egy játszóház. Na az kikapcsolódás volt mind nekünk mind pedig a babánknak. 1 évesen már totyogott, imádta a milliónyi játékot, élvezte a vizet és esténként úgy dőlt ki mint egy darab fa.

Mondjuk ehhez az egészhez sógornődnek van a legkevesebb köze. Max a nagyszülők és ti véleményezhetitek, én mindenki mást elküldenék.

2014. dec. 31. 09:04
 25/28 anonim ***** válasza:
55%

Mivel kulfoldon elunk itt nincs gyes gyed.

Minden anya aki nem akar even halni megy 3 ho utan vissza dolgozni het 3/4 napra es itt termeszetes.

Een kivul szokas hogy a szulok rendszeressen kikapcsolodnak hosszu hetvege egy het kozos nyaralas.

A gyerekek babysitter nagyszulo vigyaz.

A jo hazassag alapja a kozos program gyerek nelkul.

Menj nyugodtan mi is mindig mentunk pedig szoptattam egy evig.

A tejet ut kozben lefejtem es a hotelben fagyasztottam.

Ezel AZ utak adtak erot a hetkoznapokhoz.

Negy gyerekunk van es mindketten dolgozunk.

2014. dec. 31. 09:14
 26/28 anonim ***** válasza:
27%
Jaj de jó megjöttek a bólogató mamik. Jaj nem vagy rossz anya stb. Nem rossz anya de tény hogy az élet megváltozik gyerekkel! Ennyi. Ha bevállaják a nagyiék hát menjen. De miert kell lepontozni a véleményem ha nem illik a habos babos rózsaszín ködbe és nem azt válaszolom amit a kérdező hallani akar? #1voltam
2014. dec. 31. 13:35
 27/28 anonim válasza:
35%
1 éves gyereknek lehet hogy szüksége van még az anyukájára. De gondold végig hogy a gyerek mit érezne ha elmennétek. Ha szereti a nagymamáját akkor nincs baj de ezt nektek kell tudni hogy mit szeretnétek.
2015. jan. 1. 18:42
 28/28 anonim ***** válasza:

1-es!

Határozottan igazad van!!

Teszek a lepontozásra...

2015. febr. 15. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!