Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? Megbolondulok...

Mit csináljak? Megbolondulok a család és apu elvesztése miatt

Figyelt kérdés
15éves vagyok lány: 6éves voltam mikor a bátyám meghalt ..de nem nagyon fogtam fel ..12 éves voltam mikor apu meghalt nagyon rossz volt magamba tartottam a sirást, ideg beteg lettem és mostmar anyu van és a négy testvérem de kettönek már családja van de az egyiknek mink neveljűk a 3 gyerekit.. mindig sirok apu miatt most mar igy hogy eltelt 3 év hogy apu meghalt még rosszabb minden 1honapja volt olyan velem mikor bent voltam a szobába és sirtam és valamire rànéztem és beszéltem neki nagyon stresszes voltam de még mindig volt olyan mikor a napaliba voltunk egy pàran és beszélgetek de nekem be kellett jönnöm a szobàba, mert éreztem a szivemen meg az agyamon hogy jön elö a stressz és ahogy bementem csak idegeskedtem és beszéltem valaminek vagy valakinek de nemtom kinek... anyu utána elkezdett dolgozni és egyedűl kellet vigyáznom a gyerekekre egêsz nap a hàzban voltam nem mozdultam ki és még idegbetegebb lettem ..pár napja anyu abba hagyta a munkát .ês hogyha néha mennek valahova anyu és a növérem mindig azt akarják hogy én maradjak itthon a gyerekekre vigyàzni és én meg ordibálok vellűk hogy ménnen mehetek velűk sehova mindig én maradok itthon de ök meg csak dumálnak hogy emilyen szemtelen vagyok meg amolyan de nem gondolnak belle hogy milyen rosz hogy mindig egyedűl vagyok itthon màr elegem van .. mindig stresszelek de ök nem dudjàk hogy apu miat sirni szoktam hogyha érzem sirni kell bejövök a szobàba ugy érzem nem érdeklem öket nemtom micsinaljak màr be vagyok bolondúlva az idegtöl kérlek segitsetek!
2014. dec. 30. 17:03
 1/5 anonim válasza:
Először is részvétem:( másodszor meg szerintem ilyenkor tereld el valamivel a figyelmedet....mondjuk menj barátokkal sétálni...vagy tumblizz:))
2014. dec. 30. 17:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Tornázz, táncolj, mozdulj ki. Az a lényeg hogy fáraszd le magad. De lehet hogy egy alapos beszélgetés valamelyik barátoddal/barátnőddel vagy családtagoddal jót tenne.
2014. dec. 30. 17:44
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen de nem birom senkivelse meg beszélni van barátnőm de velűk nen lehet az ilyet meg beszélni
2014. dec. 30. 18:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Foglald el magad

Pl a helyesírási szótár, és a nyelvtan könyvek segítségével sok időt leköthetsz... / nem azért mert van pár hibád.Az belefér, nem tudhat mindent az ember.Elgépelés is lehet, viszont a tiéd érthetetlen, olvashatalan szinte

2014. dec. 30. 18:21
 5/5 A kérdező kommentje:
igen észre vettem véletlen elgépeltem
2014. dec. 30. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!