Szerintetek érdemes halogatnom a gyerekvállalást? Egyálltalán érdemes várnom?
Sziasztok!
Egy hete volt abortuszom mivel nem találtam alkalmasnak a körülményeket (apósoméknál lakunk, stb).
De rájöttem, hogy nagy hiba volt, hiszen saját házunk sosem lesz (egyikőnknek sem adnak hitelt) és végül is nagy a ház, elférnénk egy babával.
A másik az, hogy párom is negyven felé jár és nem akarom, hogy a gyerek papájának nézzék az iskolában.
Szóval ennek függvényében várjak még pár évet a babával?
Bocsi, hogy hülyén fogalmaztam meg a kérdést!
A kérdés lényege az, hogy vágjunk bele a baba vállalásba, vagy várjunk hátha jobb lesz a helyzetünk?
Szerintem nagyon felelőtlenül gondolkodsz. Mi lesz , ha megszületik és megint gondolsz egyet?
Ez a döntés nem játék...sajnálom, hogy ez történt. Ez egy ember élet...
Másrészt a párod ha nem szeretne gyereket, akkor nincs amiért ebbe a kapcsolatba gyereket vállalni.
Nálunk is ez ment évekig, aztán kiderült, hogy lényegében nem is akarunk gyereket, mert pokollá tenné az életünket.
De ha akartok mégis, akkor rossz helyen érvelsz, mert nem a saját lakás az elsődleges, hanem az önálló vállalkozás, vagy bevétel.
Ha pénz van, minden van, de cseszhetitek a saját lakást meg mindent főleg ha hiteles, amikor a főnök seggét kell nyalni mert az meg képben van, hogy jön a gyerek..
Hány ilyet láttam már.
ja bocs félreértettem, eszerint a párod szeretne gyereket, csak szerinte nem alkalmas az idő :-O
Hát nem vagytok egy konnyű eset. Az abortuszról mit gondol?
Továbbra is azt gondolom, hogy nem elsősorban az anyagi helyzet miatt, hanem a gondolkodásmódotok miatt ne vállaljatok gyereket...
Én teljesen megértem a kérdezőt, mert ezt nem lehet vállalni kiszolgáltatott helyzetek árán.
Főleg ha még hátvédek sincsenek, például nagyszülők akik tudnának tenni valamit ha esetleg beütne a krakk.
Ráadásul egy szülés nem olcsó mulattság ma már.
Sok pénzt elvisz az a 9 hónap, ha valaki NORMÁLIS gyereket akar szülni, és nem csak a szociális jutattásokért csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!