Érdemes átváltoztatni?
Ezt én sosem értettem. Én a világ végéig elmentem volna a lányomért, és mindent megtettem volna érte.
Hiába uszítja ellened a volt feleséged a gyereket, ha amikor nálad van, minden szeretetet és odafigyelést megkap.
Kérd a bíróságot, hogy a gyerektartást állítsa le.
Van lehetőséged arra, hogy egy az ő nevére létrehozott számlára valamennyi pénzt utalj, amihez a volt feleség nem fér hozzá.
Havi 30 simán elmegy egy ilyen nagylányra,kaja,rezsi,suli,ruha...ne legyél ilyen rosszindulatú,hogy jól jött az exednek,a gyerekednek jött jól,hisz a havi 30 nélkül valószínű sokkal kevesebb jutott volna neki mindenből.
A rokontartás jó ötlet,bár csak azt éred el vele,hogy a gyereknek kevesebb fog jutni,hisz ha egy háztartásba nem megy be a havi plusz 30 akkor valamiből faragni kell,ami általában a ruházkodás,meg egyéb"luxus" kiadások,de az is lehet,hogy kevesebb gyümölcs,hús fog jutni az asztalra,ami megint csak rosszabb neki.Tehát akárhogy nézzük,ha lejjebb veszed a támogatást,mindenképpen vele tolsz ki,nem az anyjával(és úgy látom a szándék inkább ez).
A kérdésedre válaszolva:
18 év fölött eleve csak rokontartás jöhet szóba, ha még tanul. A rokontartás megállapításánál már figyelembe veszik, mennyire hat ki a fizető életkörülményeire, sőt még azt is, hogy nem tart veled kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!