Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinálja ezt az anyám?

Miért csinálja ezt az anyám?

Figyelt kérdés

Mindig kritizálja azt amit csinálni akarok, amit eltervezek, hogy szerinte annak semmi értelme. Mondja mindig, hogy ez hülyeség, nem normális dolog, meg egyéb ilyesmi dolgokat.

Legutóbb pl. azt tartotta tök értelmetlen dolognak, hogy holnap be akarnék buszozni a városba hogy vásárolgassak kicsit a Tesco-ban, sokmindent nem akarok venni, csak gondoltam neki vennék ajándékot karácsonyra, meg ha találok valamit, magamnak vennék 1-2 dolgot. Aztán szerinte ez tök hülyeség, nem érti minek mennék be a városba, ennek semmi értelme.

Miért jó kritizálni mindig azt, amit csinálni akarok? Totál elveszi a kedvemet így mindentől.

17/F

2014. dec. 22. 17:07
 1/3 anonim ***** válasza:
40%
Ő ilyen. Még egy év, aztán vagy továbbtanulsz, vagy dolgozol, elkezdhetsz önállósodni. Addig is gyakorolhatod a türelmet és empátiát, mert más lehetőséged nem maradt. Javaslom jövőre a kolit vagy albérletet!
2014. dec. 22. 17:13
 2/3 anonim ***** válasza:
67%
Lehúz a saját szintjére. Önállósodj, amilyen gyorsan csak tudsz.
2014. dec. 22. 17:28
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Az én anyám is ilyen. Az ilyen emberek állati negatívak és pesszimisták inkább saját lelkivilágukkal van bajuk.

Megkeseredett, örömtelen ember, aki nem tudja elképzelni - sőt nem is akarj - hogy másnak, mi öröme lehet ebben-abban.

Lefogadom anyukádnak nem sok sikerélménye van, nem sok barátja, talán ideges természet. Egyedül nevel?

Ez ellen az egész ellen annyit tudsz tenni, hogy egyik füleden be, másikon ki.

Csak rajtad áll, hogy mennyire húz le lelkileg.

Én épp az ilyenek miatt távolodtam el anyámtól elegem lett a folytonos energiavámpírkodásból.

Esetleg rászólhatsz, hogy ne húzzon le folyton ha neki nem tetszik valami tartsa meg magának, ha nem képes együtt örülni veled, vagy támogatni akkor inkább ki se nyissa a száját mert azzal úgysem tesz jót se magának se neked.

Nálunk beletelt egy kis időbe, mire megértette.

Egyébként meg vannak emberek, akiknek csinálhatsz akármit akkor sem lesz jó mert szerintünk csak ők tudják a tutik mindenki más h.lye hozzá.

Engedd el a füled mellett ne foglalkozz vele.

2014. dec. 22. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!