Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? Anyám egyáltalá...

Mit csináljak? Anyám egyáltalán nem ért meg engem.

Figyelt kérdés
Ma is szörnyű dolog történt velem és őt nem is érdekli. Már arra gondolok, hogy elköltözök, mert úgysem érdeklem őt.
2014. dec. 16. 18:34
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Hány éves vagy? Hova akarnál elköltözni? Anyukáddal ketten éltek? Milyen szörnyű dolog történt? Miben nyilvánul meg, hogy őt nem érdekli ez? Te meg szoktad hallgatni az ő dolgait, vagy csak azt várod el, hogy rád figyeljen?
2014. dec. 16. 18:43
 2/9 anonim ***** válasza:
59%
"Ma is szörnyű dolog történt velem" Tudod lehet, hogy belefáradt a sok szörnyüségbe.
2014. dec. 16. 19:11
 3/9 A kérdező kommentje:
13 vagyok, barátnőmékhez költöznék. Nem ketten élünk, van egy aranyhalunk is. A szörnyű dolog: letört a körmöm. Látom rajta, hogy nem érdekli. Én is meghallgatom, bár neki inkább a szemöldöke szokott fájni.
2014. dec. 16. 19:18
 4/9 anonim ***** válasza:
68%
Úr Isten! Ez most komoly? Letört a körmöd? Te hogy lehetsz ilyen hülye?
2014. dec. 16. 19:23
 5/9 anonim ***** válasza:
68%
Jó ég bele ne halj.
2014. dec. 16. 19:25
 6/9 anonim ***** válasza:
70%

Na, akkor elárulok valamit, te nagy 13 éves. Ha engedély nélkül elmész otthonról, anyád bármikor simán visszahozat a rendőrökkel. Biztos vagyok benne, hogy a barátnőd édesanyja nagyon szívesen szeretne ingyen eltartani téged (ugyanis egy gyerek étkeztetése, vízfogyasztása, ruháztatása, iskoláztatása stb. elég sok pénzbe kerül), de ez akkor sem működik ilyen egyszerűen.

Anyukád biztosan fáradt, hazaér a munkából, amit amiatt csinál, hogy neked legyen hol élned, legyen mit enned, te meg 13 évesen azzal foglalkozol, hogy letört a műkörmöd. Foglalkozz inkább a házi feladattal, fogadok az jobban érdekelné anyukádat is!

2014. dec. 16. 20:11
 7/9 anonim ***** válasza:
78%

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚristen! Letört a körmöd? Borrrzasztó! És anyukádat ez nem érdekli??? Hát ez már tényleg elég ok arra, hogy elköltözz otthonról.

Azon gondolkodom, hogy milyen elkényeztetett kis hülye pi*csa lehetsz, ilyen égbekiáltó problémákkal.

Tudod, van akinek még ennivaló sem jut mindig, amikor éhes. Csak anyukádat sajnálom...

2014. dec. 17. 10:13
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mit pattogtok, ez szerintem kamu, mármint ilyen irónikus valami
2014. dec. 17. 16:19
 9/9 anonim ***** válasza:

nem akarok bunkó lenni, de ennyi?

a barátnődék szülei mennyire pártolnák ezt.

ha szovijet férfi lennél 1940-ben akkor mit tennél?

szánalmas

2015. jan. 2. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!