Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apu mindig felkelt reggelente,...

Apu mindig felkelt reggelente,1 órán belül kb 15-ször megy be a fürdőbe. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
ez miatt egész nap kába vagyok, ég a szemem, álmos vagyok stb..agyam se fog.
2014. dec. 16. 14:57
1 2
 11/20 Andizsuzsi ***** válasza:
Hány órakor történik mindez?
2014. dec. 16. 16:00
 12/20 A kérdező kommentje:
6 körül
2014. dec. 16. 16:04
 13/20 anonim ***** válasza:
5%

Miért, te mikor kelsz? Becsengetés előtt öt perccel?

Hiszti...

2014. dec. 16. 16:15
 14/20 anonim ***** válasza:
43%
Füldugó
2014. dec. 16. 16:35
 15/20 anonim ***** válasza:
50%

Biztos nem emiatt vagy kába, mert ha időben elaludnál, nem lenne gond a 6 órai keléssel, gondolom iskolás vagy és 8-kor tanítás, ergo a hat óra nem olyan veszélyesen korai.

Másrészről meg igazat adok neked, aki már a saját gyerekére sincs tekintettel az tényleg egy tulok.

2014. dec. 16. 17:39
 16/20 anonim ***** válasza:
Fuldugo. Sokat segit, tapasztalat.
2014. dec. 16. 21:05
 17/20 anonim ***** válasza:
18%

Hát nehog már lábujjhegyen járjon mindenki, csak, hogy meg ne zavarjanak.

Füldugó és csá.

Az én gyerekem állna elő ilyen marhasággal, ki is nevetném.

Párom is sokszor zajong még, mikor én lefekszek. Ajtó becsuk és alvás. Meg előfordul, hogy felébreszt mikor jön be, de egyszer nem morogtam még miatta. Nem várhatom el senkitől, hogy legyen hótt kssban, csak mert aludnék.

2014. dec. 16. 21:16
 18/20 anonim ***** válasza:

Használj füldugót.

Az én faterom hajnal 3 és 4 között kel, zörög, csapkod de ő ezt nem hiszi el, mivel nagyot hall és szerinte nem létezik hogy azt én hallom. Én, aki egy közvetlenül a konyhába nyíló ajtó nélküli (csak boltív + függöny) helyiségben aludtam. Ja és én 5kor keltem minden nap mert be kellett járnom a suliba. De a füldugó sokat segített, próbáld ki.

2014. dec. 16. 22:43
 19/20 anonim ***** válasza:
61%

te jó ég, mennyi primitív válasz megint, azért tényleg megdöbbentő, mennyi buta ember van. megint a szokásos baromságok, a gyerek csak gyerek, tűrjön, és akkor csodálkozunk, h ennyi rossz szülő van Magyarországon..

kérdező, ha te elmondtad apádnak, h legyen csendesebb, ő meg nem foglalkozik ezzel, akkor apád ostoba és csak magára gondol. kétlem, h ilyen emberekre szép szóval hátassal lehet lenni.

2014. dec. 17. 08:54
 20/20 anonim ***** válasza:
Hajnalban-kora reggel menj el kocogni vagy biciklizni. Ha nem vagy otthon, nem zavar. Csak ha beállsz erre, akkor este muszáj korán lefeküdni.
2014. dec. 17. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!