Apu mindig felkelt reggelente,1 órán belül kb 15-ször megy be a fürdőbe. Mit csináljak?
Feküdj le hamarabb, és akkor meg se kottyan az, hogy korábban keltenek...
nyilván nem viccből csinálja, hanem dolgozni készül. Vagy meg szeretnéd tiltani neki?
Én személy szerint lehet rákérdeznék, hogy mit csinál, persze az adott szituációban nem bevágom neki úgy random :D de ez feltételezi azt, hogy jó viszonyban legyetek (egyébként szerintem én fel se kelnék rá :D )
Arról, hogy lehetne rád is tekintettel meg az a véleményem, hogy lehet, sőt szerintem biztos, hogy nem szándékosan csinálja, mivel valószínű nem is tud róla. Egyébként zárd be a szobaajtót, gondolom nem boltív van :D még örülj, hogy nem kell neki a haját reggelente szárítani :D
De szerintem ezt nem itt kéne megvitatni, hanem csak is kettőtöknek.
WC nem a fürdőbe van...
már szóltam neki, de mintha fel se fogta volna.
Nem direkt csinálja ezek után ? hát nem tudom...
Szobám a fürdővel szembe van.
Nem tud csendesebben tevékenykedni? Mondjuk egyáltalán nem mindegy, hogy milyen hangerővel trappol és zörög. Van aki olyan, mint egy elefánt és nem törődik senki mással.
Nincs más ötletem, beszéld meg vele, vagy cseréljetek szobát :)
sajnos nem tudok átmenni másik szobába. Ez van...
reggelente anyu szokott neki szólni, hogy csöndbe legyen, de annál inkább zörög. Hangosan beszél stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!