Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám normális szerintetek?

Anyukám normális szerintetek?

Figyelt kérdés
Ma volt hogy vmi nagyon bebüdösödött a hűtőben a tej és én meg kidobta aztán jól kinyitottam hogy kiszellőztessem de aztán meg elkezdtem fázni mert közbe meg mosogtam is úgyhogy feltekertem a konvektort erre anyukám hazaér és égtelenül elkezd ordibálni hogy mit gondolok én lopja e a pénzt meg ilyenek... nem hogy megköszönné hogy segítek meg a hűtőt is kiszellőztetem mert már olyan büdös volt mintha beledöglött volna valami
2014. dec. 16. 12:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
szódabikarbona , citrom. Természetes, és közömbosíti a szagot. Próbáld ki!
2014. dec. 16. 12:16
 12/19 anonim ***** válasza:
94%

anyukád teljesen normális

ki hallott már olyat, hogy valaki szellőzteti a hűtőjét? XD ezzel bearanyoztad a napomat

pluszban még a fűtést is feltekerted nyitott ablak mellett, gratulálok!

hány éves vagy? :D

2014. dec. 16. 12:26
 13/19 A kérdező kommentje:
nem nyitottam ki az ablakot a hűtőtől kezdtem el fázni
2014. dec. 16. 12:31
 14/19 anonim ***** válasza:
90%
Te teljesen idióta vagy. Le kell csavarni a hűtést a hűtőben, kimosni, hogy kimenjen a szag, aztán a konyhát kiszellőztetni, lecsavart fűtés mellett. Életképtelenségdíjnyertes kérdés.
2014. dec. 16. 12:36
 15/19 anonim ***** válasza:
90%

Bazi sokat fogyaszt egy nyitott hűtő,sőt minnél melegebb van kint, annál többet.

Ha büdös,akkor a szag beleivodik mindenbe,hiába nem ömlött ki semmi.Ilyenkor le kell ereszteni, kimosni és ha megszáradt akkor újraindítani.

Nem tudom milyen hűtőtök van, de ha régi fajta ami jegesedik is, akkor különösen rossz,h nyitva hagyod.

2014. dec. 16. 12:36
 16/19 anonim ***** válasza:
74%
Anyukádnak nem kellene ordibálni, bár igaza van. De jobban tenné ha elmagyarázza inkább neked mit, hogy végzünk a háztartásban ordítozás helyett. Természetes dolog, hogy besegítesz a házimunkában, ezt kellene tennie minden fiatalnak, együtt élő családtagnak. De senki nem úgy születik, hogy mindent tud, meg kell tanítani a gyerekekkel a dolgokat. Én sem lettem volna boldog a helyében, de azért nem történt katasztrófa szerintem.
2014. dec. 16. 12:41
 17/19 anonim ***** válasza:
31%

Jó a kérdező hibázott, mikor szellőztette a hűtőt, de azért arról se feledkezzünk el, hogy jót akart és segíteni az anyukájának. Ezzel szemben csak szídást kapott érte.

Itt szerintem nem mindegy az sem, hogy ez az első eset volt, vagy a sokadik ilyen. Ha az első és még viszonylag fiatal a kérdező, akkor az anyuka helyében elmagyaráztam volna, hogy, hogy kell hűtőt takarítani, hogy legközelebb már tudja.

Szóval te hibáztál akár tudatlanságból, akár a korod miatt, de hibázott anyukád is, hogy letámadott.

Próbáljátok megbeszélni.

2014. dec. 16. 12:42
 18/19 anonim ***** válasza:
77%

"jót akart és segíteni az anyukájának"

Hát azért minimális esze lehetne hogy nem tartja nyitva a hűtő ajtaját működés közben, és nem tekeri még fel mellé a fűtést is...ilyet ép eszű ember nem csinál, nem csoda hogy ezt meglátva leb..szták érte :D

2014. dec. 16. 13:05
 19/19 anonim ***** válasza:
44%
most vagy nagyon fiatal vagy értelmi fogyatékos, hogy lehet valaki enyire életképtelen
2014. dec. 16. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!