Anyukám normális szerintetek?
Figyelt kérdés
Ma volt hogy vmi nagyon bebüdösödött a hűtőben a tej és én meg kidobta aztán jól kinyitottam hogy kiszellőztessem de aztán meg elkezdtem fázni mert közbe meg mosogtam is úgyhogy feltekertem a konvektort erre anyukám hazaér és égtelenül elkezd ordibálni hogy mit gondolok én lopja e a pénzt meg ilyenek... nem hogy megköszönné hogy segítek meg a hűtőt is kiszellőztetem mert már olyan büdös volt mintha beledöglött volna valami2014. dec. 16. 12:01
1/19 anonim válasza:
Igaza van, ha szelloztetsz, vegyel fel pulovert, en is ugy szoktam.
2/19 anonim válasza:
akkor azt a hűtőtt nem szellőztetni hanem kimosni, kifertőtleni kelle.
és ha esetleg nem várnád meg hogy megbüdösödjön a cucc az még nagyobb segítség lenne.
3/19 anonim válasza:
én se tapsoltam volna a helyében.
4/19 anonim válasza:
A hűtőt ecetes vízzel kell kimosni és nem kiszellőztetni. :D
5/19 anonim válasza:
Hűtőt nem úgy kell szagtalanítani, hogy kitárod, miközben hűt :)
Kipakolsz belőle, ecetes és/vagy mosogatószeres vízzel kimosod.
Szárazra törlöd és visszapakolsz.
Még jobb, ha le is olvasztod, és akkor hagyhatod nyitva az ajtaját :)
6/19 anonim válasza:
Kérdező, te nem vagy normális XDDDDD hűtőt kiszellőztetni...atyaég :DDDDDDDD
7/19 A kérdező kommentje:
jó hát lehet ki kellett volna húzni de az nem volt az eszembe de nem borult ki benne semmi azért csak kiszellőztettem
2014. dec. 16. 12:11
8/19 anonim válasza:
Normális. Te viszont nem, nyitott ablaknál fűt ès mèg neki áll feljebb mikor lecseszik èrte....
9/19 anonim válasza:
Igen normális az anyukád.
Hűt a hűtő, erre kinyitod az ajtaját, feltekered a kovektrot, ami melegíti a hűtőt, tehát még jobban hűt,
10/19 anonim válasza:
nem anyuddal van a baj. ha büdös a hűtő, akkor ki kell dobni a romlott/penészes cuccot belőle és ki kell mosni.
a másik, ha szellőztetsz le kell csavarni a fűtést és ha eléggé kiszellőzött a lakás akkor ismét normál hőfokra állítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!