Mit szólnátok ha lányotok bejelentené, hogy plasztikai sebészhez fordul?
Ha modellkedsz és szép vagy, akkor egyszerűbb lenne magad elfogadni. Hiszen egy műtét nagyon sok kockázattal jár. És ezek szerint felesleges is lenne.
Nyilván nem valami nagyon durván fura orrod van. Egyébként meg senki sem tökéletes. Nem szép, amikor valaki nagyon műre, szabályosra faragtatja magát.
De ha túl nagy, kampós, nagyon zavaró az orrod, akkor talán megérteném. Ez azért nem a legdurvább műtétek közé tartozik.
Gondolom, anyukád egyáltalán nem lát rajtad semmi hibát, ezért nem érti, hogy miért akarsz egyáltalán műtétet.
Tokeletes akarsz lenni, de olyan nem lehetsz.
Ez csak egy felesleges beavatkozas lenne, ami tovabbi mutetekhez vezetne.
Draga, ha eddig megfeleltel, mint modell, akkor tovabbra is megfogsz.
Ha valoban rusnya, formatlan sas/ krumpli orrod lenne, ami mar huzamosabb ideje zavar , akkor azt mondom vagj bele, melletted allok, de igy...en is huznam a szam, anyud helyeben.
Az a baj ezzel hogy nem fogsz megallni az orrodnal, hanem mindig fel fogsz fedezni magadon olyan reszletet ami szerinted nem tokeletes, es a vegen teljesen tonkreteszed magad a mutetekkel. Volt mar erre pelda nem is egy.
Ne hajszold a tokeletesseget, mert az elerhetetlen es nem is termeszetes. Jobb ha megbekelsz magaddal.
Rezek Doktor Urat néztem ki:)
És csak annyi, hogy nem teljesen szimmetrikus az orrom, és egy picit hosszúkás, olyan Demi Moore-os:D Én pedig picit, "fotogénebbet" szeretnék.
" én pedig annyira tökéletlennek érzem magamat mellettük."
Ez elso korben psziches problema, amit muteti uton akarsz megoldani.
Szerinted sikerulni fog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!