Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám bevágta a durcát,...

Anyukám bevágta a durcát, mert olyan képet töltöttem fel magamról Facebookra, ami neki nem tetszik :D Most ezzel a helyzettel mit kezdjek?

Figyelt kérdés

A kérdésem komoly, de nem tudok nem röhögni. Én 25 éves vagyok, ő 57. Találtam magamról egy halloweeni képet, s gondoltam azt teszem fel profilképnek, mert untam a régit.

Erre ő jött, hogy a drága kicsi lánya, egy lepukkant vén pi..a lett... Hát köpni nyelni nem tudtam. Mondtam, hogy nekem épp azért tetszik mert teljesen más vagyok rajta. Erre eltűnt anyukám, most meg hiába hívom telefonon nem veszi fel :D

2014. dec. 14. 15:21
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
Ha az én 25 éves gyönyörű lányom /feltételezem Te is az vagy/ ilyen fotót tenne ki magáról, hát én is duzzognék rendesen! Ha az ismerőseid meghökkentése a cél, akkor gondolom ez sikerült, de most már vedd le a képet, halottak napja elmúlt. Mondjuk a lányomnak 25 évesen már benőtt a feje lágya :-)
2014. dec. 14. 21:47
 22/25 anonim ***** válasza:
55%

"Lehet,hogy az anyukád NEM a kép miatt akadt ki, hanem mert egy 57 éves pasinak küldted?

A kép egyébként nagyon borzalmas."

Hö?

2014. dec. 15. 00:09
 23/25 anonim ***** válasza:
52%

"Ha az én 25 éves gyönyörű lányom /feltételezem Te is az vagy/ ilyen fotót tenne ki magáról, hát én is duzzognék rendesen! Ha az ismerőseid meghökkentése a cél, akkor gondolom ez sikerült, de most már vedd le a képet, halottak napja elmúlt. Mondjuk a lányomnak 25 évesen már benőtt a feje lágya :-)"

Ha 25+ éves lányod van, és még ilyen borzalmasan prűd is vagy, akkor mi a francért facebookozol? A félmeztelen tinilányok nem zavarnak, meg a kiélt csöcsvillantó k**vák, de egy elvontabb képen már kiakadsz? Ezt te sem gondolod komolyan...

2014. dec. 15. 00:11
 24/25 anonim ***** válasza:

13-asnak nem igazan megy a szovegertelmezes...

Lehet, nem kene osztani az eszt, mikor neki sincs sok.

A keppel semmi baj nincs. Anyukad majd megnyugszik.

2014. dec. 15. 06:39
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
ki ez az idős nő?!
2014. dec. 15. 07:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!